Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Ραγδαίες εξελίξεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις φέρνει η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Καρκίνο, ακριβώς απέναντί σας. Αν έχετε γεννηθεί Δεκέμβριο, το φεγγάρι αυτό μπορεί να φέρει μια αποφασιστική εξέλιξη στον γάμο, στην ερωτική σας ζωή ή σε μια πολυετή συνεργασία. Μάλιστα, θα σας επηρεάσει για μια ολόκληρη χρονιά! Το θετικό αυτής της εβδομάδας, πάντως, είναι η απομάκρυνση του Αρη από το ζώδιό σας και η είσοδός του στον Υδροχόο, που θα σας επιτρέψει να πάρετε ανάσα από τις μεγάλες αγωνίες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Πρόταση για συμβίωση.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Μολονότι το μυαλό σας θα έπρεπε να είναι στη χαρά της γιορτής και στη διασκέδαση, η Πανσέληνος θα φέρει υποχρεώσεις και ευθύνες στα επαγγελματικά, τις οποίες δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε. Βέβαια, θα υπάρχει απόδοση και στα οικονομικά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι έχουμε Χριστούγεννα και οι δικοί σας άνθρωποι σας έχουν ανάγκη όπως και εσείς αυτούς. Προσοχή στα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Προσπαθήστε να μην κουράζεστε πολύ, ειδικά τώρα που περνά και ο Αρης στο ζώδιό σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Κινητικότητα στα επαγγελματικά.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Μια Πανσέληνος που πραγματοποιείται σε ένα απόλυτα αρμονικό προς το δικό σας ζώδιο, τον Καρκίνο, παρά τις δύσκολες όψεις της, σας προτρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με το ταίρι και τους αγαπημένους σας. Ακόμη και αν δεν «ξεφύγετε» τις ημέρες της Πανσελήνου, μπορείτε μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα σας διασκεδάσει πολύ! Προσοχή, όμως, στις ερωτικές ή φιλικές σχέσεις, ιδίως όσοι έχετε γενέθλια τον Φεβρουάριο, για να μην υπάρξουν εντάσεις.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Στιγμές θαλπωρής.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Η Πανσέληνος αφορά κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου και πραγματοποιείται στον τομέα οικογένειας και σπιτιού. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα, ότι μπορεί να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τους γονείς σας ή μεγαλύτερα άτομα στο σπίτι ή μπορεί να εκδηλωθεί ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον. Για κάποιους άλλους, όμως, μπορεί τώρα να οριστικοποιείται μια απόφαση που αφορά αλλαγή κατοικίας. Το φεγγάρι θα σας αναστατώσει, ψυχολογικά κυρίως, αλλά θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ανοιχτείτε σε αγαπημένους.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Η Πανσέληνος μυρίζει ταξιδάκι. Είναι πιθανό να κανονίζετε μια εκδρομή της τελευταίας στιγμής για να αλλάξετε παραστάσεις, είτε για να δείτε φίλους που έχετε επιθυμήσει ή για να βρεθείτε σε κάποιο μέρος οικείο έπειτα από καιρό. Για εσάς δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική αυτή η συγκυρία της Πανσελήνου, αρκεί να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση, να μη βιάζεστε γενικότερα και να προσέχετε την ασφάλειά σας. Πιθανώς να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή να σας απασχολήσουν δικά του θέματα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Καταστρώστε μια εκδρομή.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο αφορά τον οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου σας και ίσως σας φέρνει κάποια νέα σχετικά με μια συμφωνία που συνάψατε ή θέλετε να συνάψετε μέσα στις επόμενες 15 ημέρες. Μπορεί να αφορά κάποιο συμβόλαιο στο οποίο χρειάζεται να αλλάξουν οι οικονομικοί όροι. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί με τα έξοδά σας αυτές τις ημέρες που υπάρχει τάση σπατάλης και δείξτε την αγάπη σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα με διαφορετικούς τρόπους από το να βάζετε απλώς το χέρι βαθιά στην τσέπη.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Νέες γνωριμίες.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Μια Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας αυτή την εβδομάδα μπορεί να σας βρει στον δρόμο για ένα ταξίδι. Βέβαια, αυτή είναι η πιο ανάλαφρη και χαλαρή εκδοχή της επιρροής της. Για τους γεννημένους τον Ιούνιο μπορεί να δείχνει και την κλιμάκωση μιας κατάστασης σε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία και την απόφαση να δώσετε τέλος σε κάτι. Μείνετε ψύχραιμοι και αν δεν είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, μην παίρνετε σοβαρές αποφάσεις. Πιθανώς να χρειαστεί να δουλέψετε λίγο παραπάνω και μέσα στις γιορτές.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αλλάξτε παραστάσεις.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Η Πανσέληνος στις 28/12 σάς ενεργοποιεί σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Ετσι, καλά θα κάνετε να είστε πιο προσεκτικοί με κρυώματα, ιώσεις κτλ., να προσέξετε τη διατροφή σας αν το έχετε παρακάνει και, επίσης, να βρείτε χρόνο για ξεκούραση και ύπνο, γιατί πραγματικά το έχετε ανάγκη. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη θα είστε ευδιάθετοι, γιατί η αντίθεση Αφροδίτης – Δία ευνοεί τις σχέσεις, τις νέες γνωριμίες και την κοινωνική ζωή. Ο,τι πρέπει, δηλαδή, για να εναρμονιστείτε με τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Συναρπαστικές γνωριμίες.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Με αρκετές προσκλήσεις για εξόδους και σπιτικές συγκεντρώσεις έρχεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, λίγες ημέρες μετά τα Χριστούγεννα. Μάλιστα, οι γυναίκες φίλες θα κάνουν πιο ευχάριστες τις ημέρες για εσάς! Επειδή αυτή η εβδομάδα έχει μεγαλύτερη ένταση σε επίπεδο οικογενειακό, προσέξτε αρκετά τη συμπεριφορά σας ή, αν είστε δεσμευμένοι ή παντρεμένοι, τη συμπεριφορά του συντρόφου σας απέναντι στην οικογένειά σας για να μην υπάρξουν διαμάχες. Ακόμη, καλό θα ήταν να μην τους επιτρέψετε να αναμειχθούν στα προσωπικά σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Οργανώστε εξόδους.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Μια Πανσέληνος που φέρνει αλλαγές στον τομέα της καριέρας ίσως δεν είναι ό,τι περιμένατε για τις γιορτινές ημέρες. Η επιρροή της διατηρείται ως τις 10/1, οπότε σε αυτό το πλαίσιο ίσως μάθετε κάτι για μια νέα δουλειά, μια προαγωγή ή κάποια σημαντική συνεργασία. Για κάποιους, βέβαια, η Πανσέληνος, επηρεάζοντας εξ αντανακλάσεως τον τομέα οικογένεια – σπίτι, μπορεί να σημαίνει προβλήματα με ακίνητα ή με μέλη της οικογένειας. Μη μεγαλοποιείτε τους κινδύνους. Αλλωστε έχετε συμμάχους αυτή την εποχή.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επαγγελματική εξέλιξη.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σάς ανοίγει την όρεξη για ένα ταξίδι και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Κάποιες εξελίξεις σχετικά με σπουδές, μια επίσκεψη σε ξένη χώρα, νέα για έναν επαγγελματικό στόχο, καθώς και μια πιο έντονη ερωτική επιθυμία συνδέονται με το τελευταίο φεγγάρι της χρονιάς, το οποίο δεν θα σας επηρεάσει αρνητικά, παρά τις δύσκολες όψεις του. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση ή όταν επισκέπτεστε άγνωστα μέρη. Από τις 26/12 περνά ο Αρης στον Υδροχόο, που σημαίνει επιβάρυνση σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ερωτας εκτός έδρας.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Η Πανσέληνος την τρίτη ημέρα των Χριστουγέννων χτυπά κατευθείαν το πορτοφόλι σας, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να είστε λιγότερο γενναιόδωροι, για να μη δημιουργήσετε εκκρεμότητες. Μέσα στο επόμενο 15νθήμερο, πάντως, φαίνεται ότι θα σας δοθούν ευκαιρίες οικονομικής ανάκαμψης, με κάποιο μπόνους ή με αυξήσεις, αναπάντεχα έσοδα και δώρα, που θα βοηθήσουν να απαλλαγείτε από χρέη και οφειλές και να βάλετε σε τάξη τον προϋπολογισμό σας. Από την άλλη, αυτή η Πανσέληνος ρίχνει φως σε μια ερωτική σχέση.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Διάθεση για φλερτ.