Ο Τζιόρτζιο Αρμάνι θα σχεδιάσει όλες τις στολές της ιταλικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς αλλά και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Αυγούστου.

Οι επίσημες στολές, οι αθλητικές, καθώς επίσης και αυτές που θα φοράνε οι αθλητές στην τελετή έναρξης αλλά και λήξης των αγώνων, θα είναι όλα Emporio Armani.

Μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας με την ονομασία The Sense of Being, που κυκλοφορεί ήδη, σε ασπόμαυρο μίνιμαλ φόντο -όπως συνηθίζει ο οίκος εξάλλου- και με μηνύματα υπέρ του αθλητισμού, φωτογραφίζονται διεθνούς φήμης αθλητές όπως ο πολίστας Matteo Aicardi, ο κλυμβητής Luca Dotto και η αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής Anzhelika Savrayuk.

Η καμπάνια έχει ως σκοπό να προβάλλει τα αθλήματα έτσι ώστε να υπενθυμίζει πως μια μεγάλη απόδοση δεν είναι τίποτα χωρίς την αποφασιστικότητα και τον ισχυρό χαρακτήρα που πρέπει να έχει ο αθλητής.

Water polo, πυγμαχία, volley, ξιφασκία, άλμα εις ύψος, κολύμβηση και ρυθμική γυμναστική είναι τα επτά αθλήματα των ολυμπιακών αγώνων στα οποία θα είναι αφιερωμένη η νέα αυτή καμπάνια.

Ξεκινήστε τον αθλητισμό, ποτέ δεν είναι αργά!