Το βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε ο Πανιώνιος στο Αγρίνιο, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιτωλικό για την 18η αγωνιστική της Super League. Οι «κυανέρυθροι» στάθηκαν τυχεροί, καθώς δεν άξιζαν το βαθμό της ισοπαλίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλο το παιχνίδι πραγματοποίησαν μόνο μια τελική φάση, αυτή στο γκολ του Λάμπρου στο 81′. Η ομάδα του Δέλλα που παραμένει αήττητη στα δύο παιχνίδια που βρίσκεται ο Ελληνας τεχνικός στον πάγκο, είχε ανοίξει το σκορ με τον Μοράρ στο 25′.

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο ο Παναιτωλικός είχε τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση, είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν η μοναδική ομάδα που απειλούσε. Στο 25′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Γκιοατά στην προσπάθειά του στο 25′ να διώξει την μπάλα έστρωσε στον Μοράρ κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο Παναιτωλικός πίεζε και ο Πανιώνιος δεν μπορούσε καν να πατήσει περιοχή. Στο 81′ ο Σιώπης βρήκε εξαιρετικά τον Λάμπρου, που είχε μπει ως αλλαγή κι αυτός με ωραίο πλασέ έκανε την πρώτη τελική των Νεοσμυρνιωτών και μάλιστα κατέληξε στα δίχτυα. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, καθώς παρά την πίεση των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κάρτες: Ρότσα – Σαββίδης

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάϊ, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ (73′ Ρότσα), Ρόσα (84′ Κλέσιο, 89′ λ.τρ. Μπράβο), Ντίας, Μοράρ

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά (73′ Μακρύλλος), Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης (46′ Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς (65′ Λάμπρου), Ντουρμισάι