«Δεν πρόκειται να μιλήσω, δεν πρόκειται να σπάσω την σιωπή μου». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, άντεξε στις πιέσεις των δημοσιογράφων, που μετά τον αγώνα με την Χιλή, τον ρωτούσαν επίμονα σχετικά με το μέλλον του. Όπως είπε ο ίδιος πρώτα θα πρέπει να μιλήσει με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, πριν πει οτιδήποτε.

Πάντως η ομοσπονδία της Πορτογαλίας και φυσικά ο Φερνάντο Σάντος, έδωσαν σχετική άδεια στον Κριστιάνο Ρονάλντο, να μην αγωνιστεί στον αγώνα για την τρίτη θέση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών την Κυριακή, προκειμένου να επισκεφτεί τους νεογέννητους υιούς του.

«Έχω ήδη αγωνιστεί στην εθνική ομάδα, όπως πάντα, με σώμα και ψυχή, γνωρίζοντας ότι οι δύο γιοι μου γεννήθηκαν. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να επιτύχουμε το βασικό στόχο μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στους Πορτογάλους. Ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και η εθνική ομάδα έδειξαν μια στάση που με έχει ενθουσιάσει και δεν θα ξεχάσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους θα δω τα παιδιά μου για πρώτη φορά», έγραψε ο Ρονάλντο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.