Τα δόντια τους έδειξαν δύο από τους τρεις ευρω-αντιπάλους του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Λάτσιο επικράτησε και στη δεύτερη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος 3-0 της Παλέρμο εντός έδρας και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τις Γιουβέντους και Νάπολι που έχουν το απόλυτο των νικών.

Οι Λατσιάλι άνοιξαν το σκορ στο 39’ με γκολ του γερμανού φορ Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος πέτυχε και το τρίτο τέρμα της ομάδας του στο 82’. Προηγουμένως, ο ιταλός μέσος Αντόνιο Καντρέβα είχε «γράψει» το 2-0 στο 56’. Με τη Λάτσιο αγωνίστηκαν οι: Μαρκέτι, Κόνκο, Λούλιτς, Αντρέ Ντιας, Μπιάβα, Λεντέσμα, Καντρέβα, Αλβάρο Γκονζάλες, Ερνάνες (86’ Σκαλόνι), Μάουρι (79’ Ονάζι), Κλόζε (89’ Κοζάκ).

Εντυπωσιακή ήταν και η πρώτη (χρονολογικά) αντίπαλος των Πρασίνων Μάριμπορ, η οποία επικράτησε 4-0 της Ρούνταρ εντός έδρας. Για την πρωτοπόρο του σλοβένικου πρωταθλήματος σκόραραν οι: Μπέριτς (15’), Τσβιγιάνοβιτς (34’), Ταβάρες (83’) και Πλο (89’). Με την πρωταθλήτρια Σλοβενίας αγωνίστηκαν οι: Χαντάντοβιτς, Μίλετς, Ράγιεβιτς, Πότοκαρ, Μέγιατς, Ιμπραΐμι (70’ Φιλίποβιτς), Ντόντλεκ, Τσβιγιάνοβιτς, Μέζγκα, Ταβάρες (86’ Κόμαζετς), Μπέριτς (80’ Πλο).

Αντιθέτως, η αγγλική Τότεναμ παρέμεινε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη στην Πρέμιερσιπ καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Νόριτς εντός έδρας. Μολονότι, η ομάδα του πορτογάλου τεχνικού κ. Αντρέ Βίλας Μπόας άνοιξε το σκορ με τον νεοαποκτηθέντα Βέλγο Ντεμπελέ στο 68’, η Νόριτς ισοφάρισε στο 85’ με τον Σνόντγκρας. Μάλιστα, στο τελευταίο λεπτό αποβλήθηκε για την Τότεναμ ο Χάντλστοουν. Τα «Σπιρούνια» αγωνίστηκαν με τους: Φρίντελ, Γουόκερ, Ασού Εκότο, Γκαλάς, Βερτόνχεν, Σάντρο (46’ Ντεμπελέ), Λάιβμορ, Μπέιλ, Λένον, Σίγκουρντσον (56’ Αντεμπαγιόρ), Ντεφόου (81’ Χάντλστοουν).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έχει ως εξής:

1η αγωνιστική:Μάριμπορ-ΠΑΟ, 20 Σεπτεμβρίου (22.05)
2η αγωνιστική:ΠΑΟ-Τότεναμ, 4 Οκτωβρίου (20.00)
3η αγωνιστική:ΠΑΟ-Λάτσιο, 25 Οκτωβρίου (20.00)
4η αγωνιστική:Λάτσιο-ΠΑΟ, 8 Νοεμβρίου (22.05)
5η αγωνιστική:ΠΑΟ-Μάριμπορ, 22 Νοεμβρίου (20.00)
6η αγωνιστική:Τότεναμ-ΠΑΟ, 6 Δεκέμβριου (22.05)