Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην διασταύρωση των οδών όπου συγκεντρώθηκαν περίπου 100 άτομα ζητώντας τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της δολοφονίας του 44χρονου.

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους βρίσκονται και μέλη ακροδεξιών οργανώσεων τα οποία ανά διαστήματα ψάλουν τον εθνικό ύμνο, φωνάζουν συνθήματα κατά των ξένων ενώ κυνηγούν και προπηλάκιζαν όποιον αλλοδαπό περνούσε από το σημείο. Δύο άτομα συνελήφθησαν γιατί μαζί με άλλους επιτέθηκαν και προκάλεσαν ζημιές σε κατάστημα αλλοδαπού στην οδό Χεϋδέν. Επίσης έγιναν και 22 προσαγωγές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν σχηματίσει ομάδες και η «δράση» τους έχει επεκταθεί στην Πατησίων, στην οδό Χέϋδεν, στην πλατεία Βικτωρίας και στα γύρω στενά.

Μάλιστα σε μια περίπτωση κυνήγησαν και κτύπησαν αλλοδαπό τη στιγμή που έμπαινε στην πολυκατοικία όπου διαμένει και τον καταδίωξαν ακόμα και μέσα στο διαμέρισμα του όπου προκάλεσαν σημαντικές ζημιές ενώ όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εσωτερικό του βγήκαν από τα παράθυρα για να γλιτώσουν. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν προς στιγμήν μετά από παρέμβαση αστυνομικών.

Παράλληλα δεν επέτρεπαν στα τηλεοπτικά συνεργεία να καταγράφουν εικόνες από το σημείο της συγκέντρωσης ενώ φώναζαν και υβριστικά συνθήματα κατά των δημοσιογράφων.

Eπίσης επιχείρησαν να προσεγγίσουν δυο κτίρια που τελούν υπό κατάληψη από άτομα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου αλλά εμποδίστηκαν από αστυνομικούς.

Στην περιοχή βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη με διμοιρίες των ΜΑΤ και αστυνομικές με μοτοσικλέτες και περιπολικά.