από metereologos.gr
Τρίτη 19 Ιουνίου 2018
 
 

Άρον-άρον ολοκληρώνεται το Σάββατο -αντί την Κυριακή- το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ

Οι υποτονικοί ρυθμοί και η έλλειψη ομιλητών επίσπευσαν την διάρκεια των εργασιών του
Άρον-άρον ολοκληρώνεται το Σάββατο -αντί την Κυριακή- το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 


Μια αιφνίδια -και πρωτοφανή για τα κομματικά δεδομένα- εξέλιξη έχει λάβει το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, οι εργασίες του οποίου ενώ ήταν προγραμματισμένες να διαρκέσουν ως αύριο, Κυριακή 14 Απριλίου, τελικώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώνονται σήμερα το βράδυο με την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής, η οποία ακολούθως θα εκλέξει και το νέο γενικό γραμματέα του κόμματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το υποτονικό κλίμα που επικράτησε στις εργασίες του συνεδρίου -ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη- οι λίγοι ομιλητές και το καθολικό πνεύμα ομοφωνίας που κυριάρχησε, ώθησαν τους επιτελείς του Περισσού στην απόφαση να ολοκληρωθεί άρον-άρον η κορυφαία κομματική διαδικασία.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, τόσο οι "Θέσεις" της ΚΕ του ΚΚΕ, όσο και το νέο πρόγραμμα και καταστατικό εγκρίθηκαν ομόφωνα, ενώ μόνον επί του κειμένου που αφορούσε την πορεία της κομματικής επιχείρησης "Τυποεκδοτική Α.Ε." καταγράφηκαν μια-δυο διαφοροποιήσεις. Ήδη οι σύνεδροι έχουν εισέλθει στο θέμα της εκλογής νέας Κεντρικής Επιτροπής. Η διαδικασία προβλέπει ότι ο νέος γραμματέας εκλέγεται από την ΚΕ (και όχι από το συνέδριο) για να μην έχει αυξημένα αρχηγικά χαρακτηριστικά και για να λογοδοτεί πιο τακτικά αφού το συνέδριο συνέρχεται κάθε τέσσερα χρόνια.

Η διαδικασία προβλέπει την εκλογή της Επιτροπής Προτάσεων του συνεδρίου με τη συμμετοχή της απερχόμενης γραμματέως και άλλων κορυφαίων στελεχών. Η επιτροπή αυτή θα εισηγηθεί τα ονόματα εκείνων που θα στελεχώσουν τη νέα Κεντρική Επιτροπή και θα αιτιολογήσει τη μη πρόταση ορισμένων από το απερχόμενο καθοδηγητικό όργανο. Ακολούθως θα λάβουν τον λόγο προτεινόμενοι ή μη, καθώς και σύνεδροι οι οποίοι έχουν να υποβάλλουν προτάσεις ή αντιπροτάσεις. Συγκροτείται λίστα η οποία τυπώνεται και μοιράζεται στους αντιπροσώπους και εκλέγεται η εφορευτική επιτροπή, ενώ στήνονται κάλπες για να ψηφίσουν οι σύνεδροι. Όποιος εκ των προταθέντων συγκεντρώσει το 50% + 1 των ψήφων εκλέγεται μέλος της ΚΕ, ενώ εφόσον δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός, τότε γίνεται επαναληπτική ψηφοφορία για όσους δεν συμπλήρωσαν το προβλεπόμενο «πλαφόν».

Αργότερα, θα συνέλθει η νεοεκλεγείσα ΚΕ για να εκλέξει το νέο γραμματέα.

Ο "γρίφος" της Αλέκας

Τα σενάρια της διαδοχής φούντωσαν λόγω του συνεδρίου του ΚΚΕ και δεδομένου ότι το ζήτημα αυτό έχει τεθεί εκ των πραγμάτων εδώ και καιρό, καθώς η κυρία Παπαρήγα συμπλήρωσε 22 χρόνια στο τιμόνι του κόμματος υπερβαίνοντας προ πολλού την μακρά θητεία του ο Χ. Φλωράκη (διετέλεσε γενικός γραμματέας επί 17 συνεχόμενα χρόνια) και πλησιάζοντας τον χρόνο - ρεκόρ του Ν. Ζαχαριάδη (ήταν γραμματέας επί 25 χρόνια παρότι από το 1936 έως το 1945 ήταν φυλακισμένος χωρίς όμως να αντικατασταθεί).

Ενδεικτικό του ότι το θέμα απασχολεί από καιρό τον Περισσό, είναι το γεγονός ότι το θέμα της διαδοχής επιχειρήθηκε, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, να τεθεί σε ειδική συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής τον Φεβρουάριο του 2011, αλλά στελέχη του περιβάλλοντος της «σιδηράς κυρίας» του κόμματος ξέκοψαν κάθε συζήτηση.

Τα σενάρια

Όλα, πάντως, θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που έχει λάβει η ίδια -και ενδεχομένως έχει προηγουμένως συζητήσει τουλάχιστον με τον πολύ στενό περίγυρό της. Σε κάθε περίπτωση και ενώ όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, πολλοί είναι εκείνοι στον Περισσό που επιμένουν ότι η συγκυρία δεν ευνοεί αλλαγή στην ηγεσία.

Στο μείζον ερώτημα αν είναι η κατάλληλη ή όχι ώρα για την διαδοχή, θα κληθεί να απαντήσει πολιτικά το συνέδριο, που μπορεί να μην εκλέγει τον γραμματέα, όμως θα δώσει τον τόνο των διαθέσεων που επικρατούν. Όσοι γνωρίζουν την κυρία Παπαρήγα θεωρούν ότι δύσκολα θα εγκατέλειπε σε αυτή την κρίσιμη φάση το «καράβι» με το ΚΚΕ να έχει υποστεί σοβαρή εκλογική ήττα, να δέχεται σφοδρή κριτική από τους διαφωνούντες και επιπλέον να αντιμετωπίζει προβλήματα οικονομικής επιβίωσης, αλλά και συρρίκνωσης της πολιτικής και οργανωτικής του απήχησης.

Επιπλέον, θεωρούν ότι είναι και θέμα υστεροφημίας της, ενώ φοβούνται ότι τυχόν αποχώρησή της τώρα «κινδυνεύει να ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου» σε επίπεδο εσωκομματικών ισορροπιών. Αξίζει εξάλλου να σημειωθεί ότι κατά την κομματική παράδοση -εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων λόγω έκτακτων καταστάσεων- οι νέοι γραμματείς συνήθως αναδεικνύονται (από την ΚΕ) στο μεσοδιάστημα μεταξύ των συνεδρίων ώστε να διασφαλίζεται η ομαλότητα στην διαδοχή και να υπάρχει χρόνος για την προετοιμασία του νέου ηγέτη μέχρι το συνέδριο που θα επισφραγίσει κομματικά και πολιτικά την ανάδειξή του.

Οι «δελφίνοι»


Αν παρά ταύτα τεθεί θέμα αλλαγής φρουράς, οι επικρατέστεροι να προβάλλουν ως «διεκδικητές» είναι οι κκ. Δ. Κουτσούμπας (του περιβάλλοντος του ισχυρού κομματικού παράγοντα κ. Δ. Γόντικα, ο οποίος φέρεται να έχει το προβάδισμα σε επίπεδο συσχετισμών και το πρόκριμα εφόσον τεθεί θέμα διαδοχής) και Γ. Μαρίνος (της πτέρυγας των λεγόμενων «σκληροπυρηνικών»).

Από τα κεντρικά πρόσωπα του συνεδρίου, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο εάν τεθεί τέτοιο θέμα, είναι ένα ακόμα πρόσωπο, σχεδόν άγνωστο στο ευρύ κοινό, το μέλος του Πολιτικού Γραφείου και «θεωρητικός» του ΚΚΕ, κυρία Ελένη Μπέλλου, πρόσωπο της άμεσης επιρροής της κυρίας Παπαρήγα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, τέθηκε επικεφαλής και των τριών επιτροπών του συνεδρίου (της Επιτροπής Προγράμματος, της Επιτροπής Καταστατικού και της Επιτροπής Προτάσεων) που διαμορφώνουν και τις τελικές αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα.

Η τοποθέτησή της αυτή προδικάζει την αναβαθμισμένη παρουσία της στο εσωκομματικό πεδίο, ενδεχομένως σε ένα πλαίσιο άτυπης «δυαρχίας» την επόμενη ημέρα. Αλλά και αν παραμείνει τελικώς η κυρία Παπαρήγα η διαδικασία της διαδοχής στο ΚΚΕ έχει δρομολογηθεί. Θα απομένει η επιλογή του κατάλληλου χρόνου και του κατάλληλου ηγετικού "μοντέλου" ώστε να αποχωρήσει χωρίς, όμως, να αποστασιοποιηθεί από τα τεκταινόμενα στο 95χρονο ΚΚΕ.


Πολιτική περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχισε με ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ 
ΚΚΕ: Συνέδριο «εκκαθάρισης» 
Πυρά Παπαρήγα κατά των «οπορτουνιστών» Λαφαζάνη και Αλαβάνου 
Ρήξη με «σφραγίδα» Αλέκας 
Ενα σεργιάνι στη «γιορτή των κομμουνιστών» 
Δ. Κουτσούμπας: Ο «αυστηρός» νέος γενικός γραμματέας του ΚΚΕ 
 
 
σχόλια (54)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Γνώμη | 01/10/2015 19:25
  Κάποια σγουρομάλλα , σε πρωτοσέλιδο του ¨Ριζοσπάστη¨( 1988 ) , ήταν υπέροχη .
  Αγγελής Σπυρίδων
  απάντηση00
   
   
  ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ | 25/04/2013 01:10
  ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΡΟΖ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΜΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΟΜΩΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ. ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ
  Ανώνυμος / η
  απάντηση62
   
   
  ΚΚΕ το Κομμα σου ΛΑΕ | 15/04/2013 00:52
  κανεις λαθος ο χαφιες εισαι εσυ και αυτοι που σου δινουν γραμμη να αν(επ)ωνυμε.!
  εργατης
  απάντηση102
   
   
   
  ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΑ | 15/04/2013 00:15
  Το ΚΚΕ, περνώντας από φωτιά και σίδερο, ενίσχυσε τον χαρακτήρα του σαν επαναστατικό Κόμμα της εργατικής τάξης, επειδή δεν υπέγραψε δήλωση μετανοίας στον αντίπαλο, παρά τα λάθη και τις αδυναμίες του, που ποτέ δε δίστασε να παραδεχτεί. Επειδή ποτέ δεν έπαψε να αντιπαλεύει τον οπορτουνισμό, που σε κρίσιμες στιγμές προσπάθησε να διαλύσει το Κόμμα, χωρίς να το καταφέρει. Επειδή μετά τις ανατροπές δεν πήγε με το ρεύμα, δεν αποκήρυξε την κοσμοθεωρία και την ιδεολογία του, το Μαρξισμό - Λενινισμό, δεν έγινε κόμμα του συστήματος, δε συμβιβάστηκε. Το ΚΚΕ από την ίδρυσή του το 1918, κρατάει ψηλά τις ίδιες σημαίες, τα ίδια σύμβολα, τις ίδιες αξίες που το έκαναν κόμμα πρωτοπόρο στην πάλη
  K.K.E.
  απάντηση184
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  KKE TO KOMMA ΣΟΥ ΧΑΦΙΕ | 14/04/2013 15:53
  ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΧΑΦΙΕ
  Ανώνυμος / η
  απάντηση431
   
   
   
  Συνέδριο κατ’ ευφημισμό | 14/04/2013 15:39
  Τέτοια στημένα συνέδρια είχαμε να δούμε από την εποχή Τσαουσέσκου. Οι δημοκρατικές διαδικασίες είναι κάτι παντελώς άγνωστο και ρητά απαγορευμένο στις οργανώσεις και τα μέλη του ΚΚΕ
  AK
  απάντηση1022
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  αρρωστια ο αντικομμουνισμος... | 14/04/2013 15:26
  προς ολους τους ανησυχουντες για το χρονοδιαγραμμα και την τηρηση του. μεχρι το τελος του πρωτου θεματος το χρονοδιαγραμμα μπορει να υπολογιστει μεχρι δευτερολεπτου γιατι εχεις τις ομιλιες 12λεπτα και το ποσοι θα μιλησουν. στο επομενο θεμα δεν μπορεις να προβλεψεις ακριβως χρονο, γιατι θα παρουσιαστουν οι υποψηφιοι, ισως να θελουν να μιλησουν οι ιδιοι, μπορει να θελουν να γινουν παρεμβασεις απο τους συνεδρους υπερ ή κατα καποιων συντροφων, να υπαρξουν και αλλες υποψηφιοτητες και να χρειαστει και δευτερη και τριτη ψηφοφορια ανα απο την πρωτη δεν εκλεγει το νουμερο των θεσεων της κεντρικης με το 51%. επισης γινεται κουβεντα για τον αριθμο των μελων της Κ.Ε. και του Π.Γ. υπαρχει λοιπον πιθανοτητα σε 1 1/2 ωρα αλλα να παρει και μια μερα που λεει ο λογος. εγω καταλαβαινω τον πονο σας. δεν σας βγηκε τπτ απο ολες τις προσπαθειες που κανατε και ριξατε και τις τελευταιες εφεδρειες. αλλα γινεστε πραγματικα καταγελαστοι. σας εχω και πληροφορια απο τα μεσα που λεμε για να κανετε κριτικη. στα σαντουιτς ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΤΟΜΑΤΑ. σαφεστατο οπορτουνιστικο εγκλημα. ο συμβολισμος ξεκαθαρος. εξω το κατακοκκινο της ντοματας, μεσα το ροζουλι του ζαμπον η επελαση του συριζα στο ΚΚΕ. ρε δεν #$$#@ $ λεω εγω; Υ.Γ. θα ειχε πολυ ενδιαφερων να γινοτανε μια ερευνα αν νοικιαστηκε κανενα σπιτι στις πολυκατοικιες περιξ του περισσου τον τελευταιο μηνα και απο ποιον ή αν δωσανε σε κανα φουκαρα κανα τρελο ποσο για να στησουν "καμερα" οπως κανουν στις πορειες.
  καντε μας τη χαρη
  απάντηση203
   
   
  μια ζωή με το σύστημα το βήμα! | 14/04/2013 15:08
  πραγματικά έχει καταντήσει εμετική η προσπάθεια που κάνει το βήμα να πείσει ότι το κκε είναι σαν τα άλλα κόμματα.έλεος με τη συνομοσιολογία, την διαδοχολογία και τη διαστρέβλωση των θέσεων και των αξιών του κκε!στο κκε δεν υπάρχει διάδοχος,πισώπλατα μαχαιρώματα και αυθερεσία!αυτά να τα αναζητήσετε στ αστικά κόμματα που διαγράφουν κόσμο με το τσουβάλι χωρίς να του το πουν καν!αλλά εκεί είναι "δημοκρατία".στο κκε υπάρχει μόνο καταμερισμός δουλειάς και ευθύνες αναλαμβάνουν όλα τα μέλη και στελέχη!σταματήστε λοιπόν τη βρώμικη επίθεση!η εφημερίδα σας δεν έχει θέση στο σπίτι κανενός εργαζόμενου!
  ανωνυμος
  απάντηση254
   
   
  για να καταλαβω... | 14/04/2013 12:23
  καλα υπαρχει ακομα ΚΚΕ? με φαντασματα του παρελθοντος και πολιτικες ξεπερασμενες που εχουν εξαφανιστει απ τον παγκοσμιο χαρτη ,προσπαθουν να επιβιωσουν?
  Ανώνυμος / η
  απάντηση1631
   
   
  Η δουλειά μας να γίνεται | 14/04/2013 11:21
  Δεν περιμένω από το Βήμα να πει καλό λόγο για το ΚΚΕ. Παραμονές εκλογών θα ανακαλύψει πάλι πόσο έντιμο και συνεπές κόμμα είναι , μπας και κόψει κανένα ψήφο αριστερού προς τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτός και αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προλάβει να ενσωματωθεί στο σύστημα. Αλλά και το ΚΚΕ από την άλλη …… άκρα του τάφου σιωπή!! «Και να αδερφέ μου που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα-ήσυχα κι απλά» Πολύ ήσυχα, πάρα πολύ ήσυχα, εκνευριστικά ήσυχα αδερφέ μου.
  GREGORYZ
  απάντηση925
   
   
   
  Αθλιότητες ΙΙ ! | 14/04/2013 10:07
  "Υποτονικές τοποθετήσεις", "άρον άρον", επίδοξοι "δελφίνοι", και μπούρδες.... Το ΚΚΕ είναι εδώ, δυνατότερο ακόμα, κάτω από την ίδια σημαία συνεχίζει, προχωράει και θα νικήσει! Δε διαλύεται, δεν ξεθωριάζει από το πολιτικό σκηνικό. Απλά, μαζί με το ΚΚΕ, η εργατική τάξη θα τσακίσει τους καπιταλιστές, μαζί και τον κύριο..."Βήμα".... Μήπως αυτό σας πειράζει, τελικά;
  Κωστής
  απάντηση4313
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Μα ποιες είναι τεσπάν οι πηγές σας?? | 14/04/2013 07:47
  Είναι λυπηρό αλλά ό,τι γράφετε δεν αναφέρεται σε ακριβείς πηγές αλλά πληροφορίες! Κρίμα! Αυτὀ δεν είναι δημοσιογραφία! Είναι πληροφοριολογία...
  Μπάμπης
  απάντηση357
   
   
  Ζ Η Τ Ω το 19ο Συνεδριο του Κ.Κ.Ε | 14/04/2013 03:52
  αυτό σημαίνει επαναστατικό κόμμα κανείς παρα μόνο οι σύνεδροι, αυτοί που εκλέχθηκαν και επιλέχθηκαν από τους κομμουνιστές πανελλαδικά για να μας αντιπροσωπεύσουν στο συνέδριο,να γνωρίζουν χρονοδιαγράμματα και να προχωράνε τις διαδικασίες με ευελιξία και αποφασιστικότητα. Ας Προσπαθήσουν κάποιοι να χωνέψουν πως όλα αυτά τα σενέρια περι διασπάσεως και άλλα τετοια γραφικά ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΒΑΣΙΜΑ και οτι το ΚΚΕ συνεχίζει πιο ώριμο στοχοπροσιλομένο στο Σοσιαλισμό με όπλο τις αποφάσεις του 19ου συνεδρίου.
  ορφεας
  απάντηση309
   
   
  ΚΑΛΑ ΔΩΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ | 13/04/2013 23:42
  Κύριε Σταυρόπουλε να πεις στα αφεντικά σου να εξωφλήσουν πρώτα αυτά που χρωστάνε στην Τυποεκδοτική και την βγάζουν με αναβολές των διακαστιρίων που γίνοντε για αυτά και μετά να πλύνετε το στόμα σας με δυόσμο για να βάζετε σε αυτό το όνομα του κόμματος μας..
  giannis ivanov
  απάντηση7314
   
   
   
  Το in.gr αδειάζει τον Σταυρόπουλο | 13/04/2013 23:39
  «Το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ υπερψήφισε ομόφωνα το νέο Πρόγραμμα του κόμματος, το νέο Καταστατικό και την Πολιτική Απόφαση του Συνεδρίου» . Επίσης, αναφέρεται ότι οι εργασίες συνεχίζονται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, διαψεύδοντας τις πληροφορίες ότι θα ολοκληρωθούν απόψε. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η εισήγηση και το κλείσιμο της ΚΕ του ΚΚΕ υπερψηφίστηκαν ομόφωνα. Η Εισήγηση και το κλείσιμο της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου (ΚΕΟΕ) υπερψηφίστηκαν με ένα κατά και ένα λευκό». «Οι εργασίες του Συνεδρίου συνεχίζονται με βάση το χρονοδιάγραμμα» http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231244074
  lakis
  απάντηση339
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ | 13/04/2013 23:34
  http://www.902.gr/eidisi/19o-synedrio-kke/14414/oloklirothike-i-syzitisi-kai-i-psifoforia-gia-1o-thema-toy-19oy Ε μα πια! Γιατι και η παραπληροφόρηση έχει τα όρια της... Κοροϊδευετe τον λαό και το έχετε και καμάρι
  Μαρουδα
  απάντηση279
   
   
  ουστ | 13/04/2013 23:01
  ποιο συνεδριο τελειωσε βρε ξεφτιλα;
  α
  απάντηση2812
   
   
  Προς κ. Κ. Λαμπροπουλο | 13/04/2013 22:52
  Κοιτάζοντας τα άρθρα σας που γράψατε το τελευταίο διάστημα δίνεται την εντύπωση ότι το ΚΚΕ διαλύεται, ότι διασπάται, ότι υπάρχει εμφύλιος πόλεμος κ.ο.κ. Και όπως πάντα, βάση εγκυρότατων πηγών, εσωτερικών όπως αναφέρατε. Σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ αλλά και το συνέδριο έρχεται να σας διαψεύσει σε όλα τα παραπάνω με την ομόφωνη ψήφιση όλων των θέσεων. Στη θέση σας αν ήθελα να χαρακτηρίσω το εαυτό μου έντιμο και ηθικό, θα παραιτούμουν από τη δουλειά μου ως δημοσιογράφος... Διαφορετικά θα βγει το συμπέρασμα ότι αυτά τα γράφεται επί πληρωμής.οπότε άξιος ο μισθός σας...
  debi
  απάντηση4913
   
   
  ελεος | 13/04/2013 22:37
  η διαστρεβλωση παει συννεφο...δεν εχει πατο..αρον αρον τελειωνει το συνεδριο του κκε..ψαξτε και λιγο ρε παιδια δε βλαπτει.λογικο ειναι βεβαια τα παντα θα πειτε οταν δε μενουν και πολλα!
  m1rt0
  απάντηση479
   
-