Ελληνικές σειρές
«Ελα στη θέση µου»
ALPHA, 20.00
Η οικογένεια Σοφοκλέους αποφασίζει να θυσιάσει τα έσοδά της για ένα διάστημα ώστε να σωθεί η εταιρεία, αλλά η Φαίη δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία. Εχει ακόμη στα χέρια της το κλειδί της θυρίδας και δεν σκοπεύει να το αφήσει ανεκμετάλλευτο.

«Daddy cool»
ANT1, 23.00
Η Στέλλα, για να μην έρθει σε προστριβή με τον πατέρα της, αλλά και να μη στενοχωρήσει τον Μάξιμο, στέλνει στον Μάξιμο τη δίδυμη αδελφή της Νεφέλη και η ίδια ακολουθεί τον πατέρα της στις Σπέτσες. Ο Κωστής έρχεται πιο κοντά με τη Δανάη, ενώ η Νίνα με την Αγγέλα αναλαμβάνουν να βρίσκονται κοντά στη Νεφέλη, ώστε να μην καταλάβει ο Μάξιμος ότι δεν είναι η Στέλλα.


Ξένες ταινίες
«300: Η άνοδος της αυτοκρατορίας»
(300: rise of an empire)
STAR, 22.00
Βασισμένο στο τελευταίο graphic novel του Φρανκ Μίλερ με τίτλο «Ξέρξης» και εμπνευσμένο από την παγκόσμια επιτυχία «300», το νέο κεφάλαιο της επικής ταινίας εκτυλίσσεται αυτή τη φορά στη θάλασσα. Ο έλληνας στρατηγός Θεμιστοκλής επιχειρεί να ενώσει όλους τους Ελληνες σε μια επική μάχη, που καθόρισε την ιστορία του δυτικού κόσμου. (ΗΠΑ, 2014, 93′)
«Assasination games» (Παιχνίδια δολοφόνων) MEGA, 23.00
Ο Μπραζίλ και ο Ρόλαντ Φλιντ είναι οι δύο καλύτεροι δολοφόνοι στον κόσμο, αλλά άγνωστοι μεταξύ τους. Ενώ ο Φλιν είναι εξαίρετος σκοπευτής, ο Μπραζίλ είναι εξειδικευμένος στο μαχαίρι. Αυτοί οι δύο δολοφόνοι θα έχουν μια δύσκολη συνεργασία και θα γίνουν ο εφιάλτης του καρτέλ ναρκωτικών που υποστηρίζεται από την Αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών. (ΗΠΑ, 2011, 120′)

HeliosPlus