Ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα
Αστέρας Τρίπολης – Ολυµπιακός
NOVAsports1HD, 19.30
Ο Αστέρας υποδέχεται στο «Θ. Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης τον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ελληνική σειρά
«Μπρούσκο» ΑΝΤ1, 21.00
Μετά και τον θάνατο του Αλέξη Γριβάκη, ο Ανδρέας έχει ένα σχέδιο ούτως ώστε το κύκλωμα τοκογλυφίας στο οποίο είναι αναμειγμένος ο Αλκιβιάδης να αποκαλυφθεί και ζητάει τη βοήθεια της Αναστασίας. Η Αναστασία είναι κάθετα αρνητική στην πρόταση της Μελίνας για συνεργασία και έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τον Σήφη. Στην ίδια τροχιά είναι και ο Μηνάς με τον Σήφη, αφού έχει διαδώσει ότι η σχέση του Σήφη με την Αλκηστη εξακολουθεί να υφίσταται για να παραπλανήσει τους πάντες εφόσον με τη γυναίκα που είναι πραγματικά ερωτευμένος και προτίθεται να διεκδικήσει είναι η Μελίνα.

Ενηµερωτική εκποµπή
«60′ Ελλάδα» Alpha, 23.50
Με πυξίδα τον άνθρωπο και προορισμό την ελληνική περιφέρεια, η εκπομπή του Alpha «60′ Ελλάδα», με τον Νίκο Μάνεση, συνεχίζει για πέμπτη χρονιά το ταξίδι της. Το πρώτο οδοιπορικό της εκπομπής μάς οδηγεί στα ορεινά χωριά του Κισσάβου: Ανατολή, Μεταξοχώρι, Σπηλιά, Μελιβοία, Κεφαλόβρυσο και Καρίτσα.
Ξένη ταινία
«Πληθυσμός 436»
(Population 436)
Mega, 24.00
Η ειδυλλιακή πόλη Ρόκγουελ Φολς είναι ένας μικρός επίγειος παράδεισος ή… έτσι φαίνεται. Οταν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση στέλνει τον ερευνητή Στιβ Κέιντι στη μικρή κωμόπολη για να διερευνήσει γιατί ο πληθυσμός της παραμένει ακριβώς ο ίδιος σε κάθε απογραφή εδώ και 100 χρόνια, ένα απίστευτο και τρομακτικό μυστικό θα αποκαλυφθεί. Σύντομα, ο Στιβ θα βρεθεί παγιδευμένος σε έναν σκοτεινό ιστό φονικής θρησκοληψίας και πουριτανικών προκαταλήψεων, από τον οποίο κανείς μέχρι τώρα δεν έχει ξεφύγει ζωντανός. Τώρα πρέπει να βρει οπωσδήποτε διέξοδο ή να χάσει τη ζωή του. (ΗΠΑ, 2006, 88′)

HeliosPlus