Με ενημερωτικές εκπομπές και πλήρη ανατροπή των προγραμμάτων τους θα πορευθούν τα κανάλια στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας.
Λόγω της έκτακτης και ιδιαίτερα σοβαρής επικαιρότητας ήδη το Mega έχει δρομολογήσει ενημερωτικούς μαραθωνίους ενώ εντάσσει έκτακτη βραδινή ενημερωτική εκπομπή στις 23.20 καθημερινά την οποία θα παρουσιάζουν εναλλάξ οι Δημήτρης Καμπουράκης, Γιώργος Οικονομέας, Ολγα Τρέμη και Νίκος Ευαγγελάτος.
Στον ΑΝΤ1 κάθε πρωί θα προβάλλεται πρωινή εκπομπή με παρουσιαστές τους Ρίτσα Μπιτζόγλη και Γιώργο Κούρο, ενώ διευρύνεται σημαντικά και η χρονική διάρκεια του δελτίου.
Εντός της ημέρας αναμένεται να αποφασιστεί η ένταξη πρωινής ενημερωτικής εκπομπής στον Alpha με τον Σπύρο Χαριτάτο, ενώ η διάρκεια του δελτίου των 19.00 θα αυξηθεί στις δύο ώρες.
Με την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, διευρυμένο δελτίο ειδήσεων και την ενημερωτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου θα πορευθεί το Star.
Με μαραθωνίους ενημέρωσης συνεχίζουν η ΕΡΤ και ο ΣΚΑΪ οι οποίοι μάλιστα συγκέντρωσαν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Συρρικνώνεται σημαντικά ο τομέας ψυχαγωγίας όπως είναι λογικό, ενώ αναβάλλονται όσες είχαν προγραμματιστεί να προβληθούν ζωντανά.