Ντοκιµαντέρ

«Κεντρική αγορά: Γεύσεις της πόλης», ΕΡΤ2, 10.00
Ποιος δεν έχει ανακαλύψει μια ξένη πόλη μέσω της τοπικής αγοράς; Δέκα πόλεις – δέκα αγορές τροφίμων που σφύζουν από ζωή. Πανδαισία χρωμάτων, παλλόμενοι ήχοι, μυρωδιές, ελκυστικά προϊόντα που διεγείρουν τις πέντε αισθήσεις μας. Ωστόσο, τι πραγματικά γνωρίζουμε για τις αγορές τροφίμων; Η σειρά μάς ξεναγεί στις κεντρικές αγορές τροφίμων της Βαρκελώνης, της Βουδαπέστης, της Βιέννης, της Λυών, του Τορίνου, της Φλωρεντίας, της Τουλούζης, του Ζάγκρεμπ, της Ρίγας και του Φράιμπουργκ. Στο σημερινό επεισόδιο: Μόναχο.

Ξένη σειρά

«Dark minds» ΣΚΑΪ, 01.15
Οταν οι Αρχές αποτυγχάνουν να εξιχνιάσουν κάποιο έγκλημα, η υπόθεση μπαίνει στο συρτάρι. Στη σειρά «Dark Minds» ο συγγραφέας και δημοσιογράφος M. William Phelps μαζί με τον εγκληματολόγο John Kelly ανοίγουν ξανά τις πιο ενδιαφέρουσες άλυτες δολοφονίες και φέρνουν μια διαφορετική οπτική σε κάθε υπόθεση.

Ξένη ταινία

«The hangover, part 2», STAR, 22.00
Ο Στου (Εντ Χελμς) αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να παντρευτεί τη Λόρεν (Τζέιμι Τσανγκ), μια όμορφη, πλούσια Ταϊλανδή. Η πολυτελής τελετή στην Ταϊλάνδη προϋποθέτει ωστόσο ένα bachelor party ανάλογο των περιστάσεων. Η γνωστή παλιοπαρέα, ο Φιλ (Μπράντλεϊ Κούπερ), ο Αλαν (Ζακ Γαλιφιανάκις) και ο Νταγκ (Τζάστιν Μπάρθα), ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη για να παραστούν στον γάμο. Οι οδυνηρές μνήμες από το σχεδόν καταστροφικό bachelor party του Νταγκ στο Λας Βέγκας είναι ακόμη νωπές και ο Στου είναι αποφασισμένος να κάνει ένα ασφαλές πάρτι πριν τον γάμο, με καφέ, γλυκάκια και καθόλου αλκοόλ. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς τα έχει σχεδιάσει. Δύο νύχτες πριν από τη μεγάλη μέρα, σε ένα υπέροχο θέρετρο στην Ταϊλάνδη, ο Στου κάνει μια μικρή υποχώρηση και συμφωνεί να πιουν μια μπίρα ο καθένας. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά; (ΗΠΑ, 2011, 98′)

HeliosPlus