από metereologos.gr
Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018
 

Γεμιστά παραδοσιακά και μοντέρνα

Ηρθε η ώρα για ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα του καλοκαιριού!
Γεμιστά παραδοσιακά και μοντέρνα
Φωτογραφία Εφη Παρούτσα
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Πήγαμε στην Κρήτη για να δούμε βήμα βήμα, πώς φτιάχνονται τα τέλεια κρητικά γεμιστά από την Βαγγελιώ Κασσαπάκη. Ακόμη ετοιμάζουμε γεμιστά με κιμά και κρέμα γιαουρτιού, κολοκυθάκια αβγολέμονο με πληγούρι, γλυκόξινες ντομάτες με γαρίδες, και γεμιστές πιπεριές Φλωρίνης.

Στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί από τις 30 Μαΐου στα περίπτερα


Γευσιγνώστης περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ