Η απάντηση κάποιων στις δραματικές πολιτικές εξελίξεις των ημερών είναι να ψάχνουν να βρουν διεξόδους αλλού. Δεν ήταν τυχαίο πως τα εγκαίνια της έκθεσης της Εριέττας Βορδώνη με τίτλο «Ξαφνικά» αν και έγιναν εν μέσω καταιγιστικών εξελίξεων βρήκαν την Αίθουσα Τέχνης Αθηνών γεμάτη από κόσμο.

Καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, γκαλερίστες και ένα πλήθος κόσμου ανηφόρισε μέχρι την πλατεία Δεξαμενής την ημέρα των εγκαινίων της νέας δουλειάς της καλλιτέχνιδας, η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα εύστοχο σχόλιο στην εποχή μας, «στην αβεβαιότητα που ζούμε, στην απόλυτη ρευστότητα, στις εναλλαγές στην κοινωνία και στην ίδια μας τη ζωή», όπως η ίδια λέει.

Μεταξύ των παρευρισκομένων των εγκαινίων ήταν οι: Αδαμάντιος Πολέμης, Δημήτρης Μελισσανίδης, Ρένα Σπηλιοπούλου, Λύντια Πατέρα, Αλεξάνδρα Κούμπα, Τάσος Αβέρωφ, Μανίνα Τριάρχου, Γιάννης Σαχίνης, ΄Ελζυ Σωτηροπούλου, Μπέτυ Καζακοπούλου, Σοφία Σωτηράκου, Ντόρα Ηλιοπούλου – Ρογκάν, Αϊνόλα Τερζοπούλου, καθώς και οι ζωγράφοι: Παύλος Σάμιος, Μανώλης Χάρος, Μαρία Φιλοπούλου, Αλίνα Μάτσα και άλλοι.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 10 Δεκεμβρίου.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis