Η θυγατρική της Intralot στις ΗΠΑ με την επωνυμία Intralot Inc ανακοίνωσε την ανανέωση του υπάρχοντος συμβολαίου με τη Λοταρία Υποτροφιών της Πολιτείας του Arkansas για επτά χρόνια, από την 14η Αυγούστου 2019 έως την 19η Αυγούστου 2026.
Η αξία του επταετούς συμβολαίου υπολογίζεται περίπου σε 70 εκ. δολάρια ΗΠΑ.
Ο Διευθυντής της Λοταρίας του Αρκάνσας, κ. Bishop Woosley, δήλωσε: «Η Intralot αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη μας τα τελευταία οκτώ χρόνια. Μας παρείχε εξαιρετικές υπηρεσίες και υποστήριξη που βοήθησαν τη Λοταρία του Arkansas να συγκεντρώσει πάνω από 700 εκατομμύρια δολάρια για τις υποτροφίες των σπουδαστών του Κολεγίου του Arkansas. Προσβλέπουμε στη συνέχιση αυτής της επιτυχημένης
συνεργασίας για πολλά ακόμη χρόνια».
Η ανανέωση των παρεχόμενων υπηρεσιών περιλαμβάνει το κεντρικό και back-office σύστημα, ένα εργαλείο βελτιστοποίησης των λιανικών πωλήσεων, 400 in-store player booths, 400 διαφημιστικές οθόνες (advertisingdisplays) υψηλής ευκρίνειας και 2.200 τερματικά Photon υψηλής ταχύτητας, με τεχνολογία ψηφιακής κάμερας. Οι νέοι όροι περιλαμβάνουν συντελεστή 2,11% προς όφελος της Πολιτείας του Αρκάνσας, των υποτροφιών και των δικαιούχων χορηγιών με σκοπό την ανώτερη εκπαίδευση στην Πολιτεία.
Ο κ. John Donahue, Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot Inc., δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι σε σχέση με αυτή τη νέα συμφωνία με τη Λοταρία του Arkansas και το έμπειρο προσωπικό της. Θα συνεχίσουν να είναι πρωτοπόροι στην τεχνολογία και την καινοτομία, καθώς η INTRALOT θα ενισχύει τις δραστηριότητές τους μέσω των αποδεδειγμένων λύσεων της. Προσβλέπουμε σε αυτή την επταετή συνεργασία και το θετικό αντίκτυπο που θα έχει στην Πολιτεία του Arkansas».