Στην εξαγορά της υπηρεσίας ομαδικών προσφορών του γνωστού ελληνικού site skroutz.gr, του deals.skroutz.gr προέβη την Πέμπτη η εταιρεία tsoonami.gr, την οποία έχει ιδρύσει και διευθύνει ο κ. Ηλίας Χατζής, έμπειρο στέλεχος στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Οπως αναφέρει η tsoonami.gr σε σχετική της ανακοίνωση, η εξαγορά της υπηρεσίας ομαδικών προσφορών της skroutz.gr , συνθέτει μέρος ευρύτερης στρατηγικής εξαγορών και συνεργασιών της με ανταγωνιστικές υπηρεσίες με στόχο την παροχή καλύτερων, περισσότερων και διαφορετικών επιλογών στις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές – χρήστες του.

Σημειώνεται ότι η υπηρεσία deals.skroutz.gr του γνωστού portal skroutz, το οποίο ελέγχεται από τον όμιλο Dionic, αφορά καθημερινές προσφορές διαφόρων ειδών τεχνολογίας και όχι μόνο με εκπτώσεις από 60 έως 90%.

Το tsoonami.gr είναι ένας διαδικτυακός τόπος προσφορών και ομαδικών αγορών για τους καταναλωτές καθώς και υπηρεσία τοπικού ηλεκτρονικού εμπορίου, διαφήμισης και κανάλι διάθεσης υπηρεσιών και προϊόντων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και ένα , περίπου, χρόνο και συνεργάζεται με περισσότερες από 250 εταιρίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.