Από την Πέμπτη 30 Μαΐου ως το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουνίου το Βazaar βιβλίου του Βήμα fm 99,5 ξανανοίγει στους πανέμορφους κήπους του Μεγάρου Μουσικής και σας προσκαλεί να βοηθήσετε αυτούς που δεν έχουν ούτε αυτά που ορισμένοι θεωρούν αυτονόητα.

Στο Bazaar θα διατεθούν 200.000 βιβλία, τα οποία οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν με 1 ευρώ το καθένα, βοηθώντας έτσι όσους το έχουν ανάγκη. Ανάμεσά στα βιβλία θα βρείτε τις πιο δημοφιλείς σειρές λογοτεχνίας, ιστορικές εκδόσεις, πολιτικές εκδόσεις, ταξιδιωτικοί οδηγοί, παιδικά παραμύθια, κ.α.

Το σύνολο των εσόδων, θα διατεθεί και πάλι για τους σκοπούς του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, με στόχο να αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας.

Μέχρι τώρα από τα Βazaar του Βήμα fm έχουν συγκεντρωθεί περίπου 350.000 ευρώ για τους αστέγους του Δήμου Αθηναίων κι ελπίζουμε το βράδυ της Κυριακής να ξεπεράσουμε τις 500.000 ευρώ.

Κι όπως κάθε φορά, θα υπάρξει μια σειρά εκπλήξεων για να κάνει τη διαμονή των μικρών και των μεγάλων φίλων στους όμορφους κήπους, ακόμη πιο ευχάριστη. Παράλληλα, θα δοθούν τρεις μοναδικές συναυλίες από αγαπημένους καλλιτέχνες, τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι, εντελώς δωρεάν:

Την Παρασκευή 31 Μαίου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, η Μαρία Τσαρούχα και η Ραλλία Χρηστίδου.

Το Σάββατο 1 Ιουνίου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Μπάμπης Στόκας και ο Νίκος Ζιώγαλας.

Την Κυριακή, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Το bazaar θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί ώς τις 9 το βράδυ

Ευγενικοί υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας είναι η Τράπεζα Πειραιώς, ο Ομιλος Εταιρειών Μυτιληναίου, η WIND, η «Ελληνικός Χρυσός», και η Mercedes Benz Hellas, η Ελαϊς Unilever Hellas και η Chiquita Hellas.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους για να κάνουμε ένα καλό, με ένα ευρώ.