Στη Γενεύη το νέο Citroen Berlingo

Με ανανεωμένη αισθητική και δύο πρωτοτυπίες που εφαρμόζονται για πρώτη φορά στο γαλλικό μοντέλο θα παρουσιαστεί στις 6 Μαρτίου στην ελβετική έκθεση η τρίτη γενιά του Berlingο, η οποία θα διατίθεται σε δύο μήκη αμαξώματος αλλά και με πενταθέσια ή επταθέσια διάταξη. Παράλληλα το Berlingo θα κυκλοφορήσει και ως επαγγελματικό van ενώ οι πωλήσεις όλων των εκδόσεων αναμένεται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο. Τα δε μηχανικά σύνολα που θα το εξοπλίζουν θα είναι ένα βενζίνης 1,2 λίτρων απόδοσης 100 και 130 ίππων και ένα diesel 1,5 λίτρου ισχύος 75, 110 και 130 ίππων.

Νέα Marketing Manager στην BMW Hellas

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο του marketing και της επικοινωνίας, η κυρία Μαρίζα Πετράκου ανέλαβε από τις 14 Φεβρουαρίου καθήκοντα διευθύντριας Μarketing BMW στο BMW Group Hellas. Η κυρία Πετράκου είναι κάτοχος πτυχίου Organizational Communication από το State University of New York, έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές με αντικείμενο στο International Marketing στο University of Strathclyde, ενώ μέχρι πρότινος ασκούσε καθήκοντα διευθύντριας Επικοινωνίας και Τύπου σε πολυεθνική εταιρεία στον χώρο της μόδας.

Πρεμιέρα το 2020 για το ηλεκτρικό Corsa

Βασισµένη σε πλατφόρµα του γαλλικού οµίλου PSA θα είναι η επόµενη γενιά Corsa, η οποία, ασχέτως τεχνολογίας, θα κατασκευάζεται αποκλειστικά στη Σαραγόσα της Ισπανίας από το 2019, όταν και θα παρουσιαστεί. Εναν χρόνο αργότερα θα διατίθεται και η αµιγώς ηλεκτρική έκδοση του δηµοφιλέστερου µοντέλου της Opel. Η δηµιουργία της εντάσσεται στο ευρύτερο πλάνο της εταιρείας, η οποία από το 2017 ανήκει στους Γάλλους, που προβλέπει την ύπαρξη ηλεκτρικών εκδόσεων για όλα τα µοντέλα της από το 2024. Ως τότε πάντως εκτός από το Corsa EV η Opel θα έχει παρουσιάσει και την plug-in υβριδική έκδοση του µεγαλύτερου SUV της µε τα διακριτικά Grandland X, η οποία αναµένεται επίσης το 2020.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ