Πέντε αστέρια για το Skoda Karoq

Την κορυφαία διάκριση στον τομέα της ασφάλειας απέσπασε το νέο SUV της Skoda στις δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου ευρωπαϊκού οργανισμού EuroNCAP. H συνολική του επίδοση στην προστασία ενήλικων επιβατών αγγίζει το 93%, με έμφαση στην αποτελεσματική προστασία του αυχένα και της σπονδυλικής στήλης σε οπίσθιες συγκρούσεις και πληθώρα συστημάτων υποστήριξης του οδηγού.

Νέος προσανατολισμός για τη smart

Χρονιά-ορόσημο για το μέλλον της smart αναμένεται να είναι το 2020, καθώς σύμφωνα με την ηγεσία της η θυγατρική του ομίλου Daimler θα καταργήσει τότε τις εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και diesel διαθέτοντας στην παγκόσμια αγορά αποκλειστικά μοντέλα με ηλεκτροκινητήρες. Σήμερα είναι η μόνη που εξοπλίζει όλη την γκάμα της με θερμικούς κινητήρες και ηλεκτρικά μοτέρ.

VW Polo GTi R5 με 270 ίππους

Εξαργυρώνοντας τις διακρίσεις της στο WRC, η VW εξέλιξε ένα νέο, αγωνιστικών προδιαγραφών Polo για ιδιωτικές ομάδες και οδηγούς. Με turbo κινητήρα 2,0 λίτρων, απόδοσης 270 ίππων, τετρακίνηση και σειριακό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων, το Polo R5 ακολουθεί χρονικά το Golf TRC που προορίζεται για αγώνες ταχύτητας και αντοχής σε πίστα.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ