Η εκρηκτική ντίβα της μουσικής Μπιγιόνσε Νόουλς είναι το νέο πρόσωπο της φετινής καλοκαιρινής σειράς από την Η&Μ. Η τραγουδίστρια με την υπέροχη φωνή και το εντυπωσιακό παρουσιαστικό ποζάρει με χάρη και θηλυκότητα φορώντας τα καινούρια μαγιό και τα ρούχα παραλίας της σουηδικής εταιρείας ένδυσης, έχοντας για φόντο τις μαγευτικές Μπαχάμες. Η Μπιγιονσέ έδωσε μάλιστα και τη δική της προσωπική σφραγίδα στα κομμάτια της συλλογής, όπως επιβεβαίωσε αντιπρόσωπος της H&M.

Η καμπάνια, που μας ταξιδεύει σε μέρη εξωτικά και μας κάνει να ανυπομονούμε για το καλοκαίρι ακόμα περισσότερο, έχει την καλλιτεχνική σφραγίδα του φωτογραφικού διδύμου Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin, ενώ οι διαφημίσεις θα συνοδεύονται από τη φράση «Beyoncé as Mrs Carter in H&M», καθώς «The Mrs Carter Show» είναι και ο τίτλος της παγκόσμιας περιοδείας της.

«Πάντα μου άρεσε που η H&M εστίαζε στη διασκεδαστική και προσιτή μόδα. Λάτρεψα την όλη ιδέα του να εξερευνήσουμε με την καμπάνια τα τέσσερα συναισθήματα των γυναικών μέσα από τα τέσσερα βασικά στοιχεία – φωτιά, νερό, γη και αέρα», είπε σχετικά η σταρ. «Ηταν μια όμορφη φωτογράφηση σε ένα τροπικό νησί. Ενιωσα σαν να γύρισα ένα μουσικό βίντεο παρά ένα διαφημιστικό».