Τα τελευταία χρόνια οι τράπεζες, υιοθετώντας τις νέες τάσεις της τεχνολογίας, έχουν στραφεί στην ηλεκτρονική τραπεζική με σκοπό να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες τους.
Η winbank, η ηλεκτρονική τραπεζική της Τράπεζας Πειραιώς, πιστή στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και εστιάζοντας στη βέλτιστη εξυπηρέτηση του πελάτη, παρέχει μια γκάμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών οι οποίες απευθύνονται σε όλους χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις πληροφορικής.
Οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν τις τραπεζικές συναλλαγές τους μέσω Ιnternet, κινητού ή σταθερού τηλεφώνου, ΑΤΜ, όπου και αν βρίσκονται, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Τα οφέλη για τους πελάτες είναι πολλαπλά αφού από την υιοθέτηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών εξοικονομούν χρόνο και κόπο καθώς δεν χρειάζεται η φυσική τους παρουσία στο κατάστημα και συγχρόνως απολαμβάνουν μηδενικές ή σημαντικά μειωμένες χρεώσεις.
Οι υπηρεσίες winbank της Τράπεζας Πειραιώς διακρίνονται για την ευελιξία καθώς παρέχουν 24ωρη εξυπηρέτηση, ευχρηστία και υψηλό επίπεδο ασφάλειας συναλλαγών. Συνεχώς βραβεύονται σε Ελλάδα και διεθνώς για την καινοτομία και το πλήθος των επιλογών που προσφέρουν. Οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε σύγχρονες ηλεκτρονικές υπηρεσίες όπως: winbank easypay: πληρωμές και εισπράξεις μέσω Ιnternet στο www.easypay.gr ή μέσω μηχανημάτων αυτόματων συναλλαγών easypay για τους πελάτες όλων των τραπεζών. Μπορείτε να πληρώσετε τους καθημερινούς σας λογαριασμούς, όπως ρεύμα, τηλέφωνο και νερό. H υπηρεσία είναι διαθέσιμη και για κινητά smartphones. Ακόμη και αν δεν είστε πελάτης της Τράπεζας Πειραιώς, μπορείτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή winbank easypay App για iPhone™ και Android™ smartphones. Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες εγκατάστασης μπορείτε να βρείτε στο: www.winbankapps.gr.
  • winbank web banking [https://www.winbank.gr]: για τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές μέσω Ιnternet. Εχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε το χαρτοφυλάκιό σας και να πραγματοποιείτε τραπεζικές συναλλαγές όπου και αν βρίσκεστε, με ασφάλεια. Εκτός από τους λογαριασμούς σας μπορείτε να διαχειρίζεστε τις κάρτες σας (πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες), τις προθεσμιακές καταθέσεις και τα δάνειά σας. Η υπηρεσία winbank web banking καλύπτει όλο το εύρος συναλλαγών που μπορείτε να κάνετε και σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα. Επιπλέον, καλύπτει και μια σειρά από πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρονται αποκλειστικά από τα ηλεκτρονικά κανάλια της Τράπεζας Πειραιώς. Για να γραφτείτε στην υπηρεσία winbank web banking αρκεί να έχετε τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς.
  • winbank mobile banking: για τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές από το κινητό. Αν έχετε συνδρομή κινητής τηλεφωνίας που παρέχει σύνδεσηστο Ιnternet, η πρόσβαση γίνεται απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση m.winbank.gr με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια καθώς εφαρμόζονται από την Τράπεζα Πειραιώς οι πιο προηγμένες μέθοδοι ελέγχου και διασφάλισης των συναλλαγών.
Ειδικά για τους κατόχους smartphones iPhone™ και Android™, προσφέρεται και ειδική εφαρμογή (App) mobile banking.
Επισκεφθείτε από το κινητό σας το m.winbank.gr/app και θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα στην έκδοση του mobile banking που διατίθεται για τη συσκευή σας.
Η υπηρεσία winbank mobile banking είναι πάντα διαθέσιμη, όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Για την πρόσβαση σε αυτή αρκεί να έχετε κωδικούς πρόσβασης για την υπηρεσία winbank web banking και να έχετε σύνδεση στο Ιnternet.
  • winbank sms banking: για συναλλαγές με αποστολή SMS χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο Ιnternet. H υπηρεσία winbank SMS banking σας διευκολύνει να κάνετε ορισμένες βασικές τραπεζικές συναλλαγές, στέλνοντάς μας ένα απλό SMS. Ο τρόπος σύνταξης των SMS είναι απλός και εύκολος να τον θυμάστε. Μπορείτε να μάθετε τα υπόλοιπα και τις τελευταίες κινήσεις των λογαριασμών σας, να μεταφέρετε χρήματα μεταξύ δικών σας λογαριασμών ή να ανανεώσετε τον χρόνο ομιλίας του καρτοκινητού σας. Αν είστε χρήστης winbank web banking μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να διαχειριστείτε online την υπηρεσία winbank SMS banking.
  • winbank phone banking: για τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές με ένα απλό τηλεφώνημα στο 18 28 38 (από Ελλάδα) ή στο +30 210 3288000 (από εξωτερικό) οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Η υπηρεσία winbank phone banking καλύπτει όλες τις τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές που μπορείτε να κάνετε στο κατάστημα και επιπλέον καλύπτει μια σειρά από πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρονται αποκλειστικά από τα ηλεκτρονικά κανάλια της Τράπεζας Πειραιώς. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, αρκεί να έχετε μία χρεωστική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς.
Μην ξεχνάτε ότι βάζοντας την ηλεκτρονική τραπεζική στην καθημερινότητά σας, συμβάλλετε σημαντικά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος που αφήνετε στον πλανήτη.
Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρονται αλλά και οι σχετικές οδηγίες για την απόκτησή τους ή ακόμα και τον τρόπο χρήσης τους παρέχονται από το www.piraeusbank.gr. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται και στο τηλέφωνο 18 28 38.
Smart shopping με τη νέα Πειραιώς Prepaid MasterCard
Με την Πειραιώς Prepaid MasterCard μπορείτε να κάνετε έξυπνες αγορές με ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε μήπως ξοδέψετε περισσότερα από αυτά που έχετε προγραμματίσει! Είναι η μόνη που παίρνει τη μορφή που εσείς επιλέγετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για αγορές στο Internet, να την κάνετε δώρο σε φίλους σας ή ακόμα να την έχετε στα ταξίδια σας για να μπορείτε να ελέγχετε τι θέλετε να ξοδέψετε!
Μία κάρτα, τρεις μορφές… Διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει!

Virtual
: άυλη μη επαναφορτιζόμενη
Gift: μη επαναφορτιζόμενη σε πλαστική μορφή
Reloadable: επαναφορτιζόμενη σε πλαστική μορφή
Πώς λειτουργεί

Η Πειραιώς Prepaid MasterCard είναι η μόνη προπληρωμένη κάρτα που μπορείτε να εκδώσετε από το Internet μέσα από το website www.piraeusbank.gr/prepaid οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή… της νύχτας, την ώρα που σερφάρετε και βρήκατε μια φοβερή προσφορά!
Το μόνο που χρειάζεστε για να την αποκτήσετε είναι τα στοιχεία της ταυτότητάς σας και το κινητό σας τηλέφωνο για να λάβετε τα στοιχεία της όπου κι αν βρίσκεστε. Σε λίγα μόνο λεπτά η άυλη (χωρίς πλαστικό) Πειραιώς Prepaid Virtual κάρτα σας είναι έτοιμη για να κάνετε τις αγορές σας! Την ίδια κάρτα, με τα ίδια ακριβώς στοιχεία, μπορείτε εύκολα να την «αναβαθμίσετε» και να ζητήσετε να έχει πλαστικό για να κάνετε τις αγορές σας σε οποιοδήποτε κατάστημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δηλαδή όχι μόνο μέσω Internet, με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.
Ακόμα, μπορείτε να ζητήσετε την πλαστική Πειραιώς Prepaid Gift Card σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας για να τη δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Φυσικά, μπορείτε να αποκτήσετε εξαρχής την Πειραιώς Prepaid Reloadable μορφή της, που είναι πλαστική κάρτα, μπορεί να φορτιστεί πολλές φορές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές μέχρι την εξάντληση του εκάστοτε διαθέσιμου υπολοίπου της.
Καθώς διαθέτει πλαστικό, είναι κατάλληλη τόσο για συναλλαγές μέσω Internet/τηλεφώνου όσο και για αγορές και πληρωμές σε κάθε επιχείρηση και κατάστημα που φέρει το σήμα MasterCard στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ δέχεται πιστώσεις χρημάτων σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που αγοράστηκαν με αυτήν. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ.
Μάθετε περισσότερα στο www.piraeusbank.gr/prepaid ή στο 18218.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ