Μέσα στη Βουλή και συγκεκριμένα ακριβώς έξω από την Ολομέλεια, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, δέχθηκε επίθεση από τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή, Κωνσταντίνο Φλώρο. Το Live News επικοινώνησε με τον κ. Φλώρο όπου δήλωσε σχετικά:

«Όλο το σκηνικό ξεκίνησε από την ομιλία του κυρίου Χήτα για την άρση ασυλίας του κ. Βελόπουλου που είναι λόγω μιας μήνυσης που έχει κάνει ο πατέρας μου για τον κ. Βελόπουλο για συκοφαντική δυσφήμιση μέσα από ψεύτικο προφίλ στο twitter. Ανέφερε σε κάποια στιγμή στο λόγο του ο κ. Χήτας ότι ο κ. Βελόπουλος δεν είχε καμία σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση. Εγώ εκείνη τη στιγμή απάντησα ότι αυτό θα το κρίνουν τα δικαστήρια και όχι εσύ.

Εκείνη τη στιγμή αναίτια και χωρίς να του έχω απευθύνει το λόγο πετάχτηκε ο κ. Γραμμένος μου είπε «Βούλωστο εσύ, σκουπίδι». Του είπα εγώ «Άντε γ…» πάνω στα νεύρα μου γιατί έχω προηγούμενα με τον κ. Γραμμένο. Εκείνος μου απάντησε «γ… τη μανούλα σου». Φεύγει. Δεν έδωσα συνέχεια παρότι γύρισα και του είπα «τι είπες;» εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν δέχομαι κανένας να βάζει σε αντιπαραθέσεις πολιτικές άτομα τα οποία δεν έχουν σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.

Πόσο μάλλον την οικογένειά μου και τη μητέρα μου που είναι ό,τι πιο ιερό έχω. Γι’ αυτό δεν μετανιώνω για οποιαδήποτε πράξη γίνεται όταν μου βρίζουνε τη μητέρα. Νομίζω ο καθένας με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσε.»

«Απ’ όσα έχουν ειπωθεί δεν έχει συμβεί το παραμικρό»

Στη συνέχεια, ο κ. Φλώρος τόνισε: «Από εκεί και πέρα ο κ. Γραμμένος αντί να σηκωθεί να φύγει, γιατί σηκώθηκε εκείνη τη στιγμή να φύγει, ξανά γυρνάει προκαλώντας με χειρονομίες, κάνοντάς μου κ…δάχτυλα και σύμβολα με χειροπέδες, ότι θα μου γ… τη μανούλα και θα με πάει μέσα στη φυλακή. Εκείνη τη στιγμή σηκώθηκα πάνω γιατί πήγαινε να φύγει κατευθείαν τρέχοντας προς την έξοδο του κοινοβουλίου. Τον έπιασα από μπροστά.

Ήταν και ο αστυνομικός, ο φρούραρχος του κοινοβουλίου, ο οποίος είχε βάλει και το χέρι του ανάμεσα. Μου κόλλαγε ο κ. Γραμμένος με το σώμα του μπροστά και του έλεγα «τι είπες; Πες τα εδώ μπροστά στον αστυνομικό. Γιατί δεν λες ό,τι είπες μέσα και να το πεις και στον αστυνομικό μπροστά;». Εκείνη τη στιγμή με απωθεί, με σπρώχνει για να μπει μέσα στην αίθουσα. Εγώ από αντίδραση, θέλετε σε άμυνα, αντίδραση όπως θέλετε πείτε το, τον έπιασα από τον γιακά και τον έριξα κάτω.

Ούτε γρονθοκοπήματα ούτε τίποτα άλλο από όσα έχουν ειπωθεί δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί ούτως ή άλλως με οποιοδήποτε τρόπο ιατροδικαστικής έρευνας ή οτιδήποτε αν εγώ γρονθοκόπησα κανέναν. Αν κάποιος έχει σημάδια από όλο αυτό ίσως είμαι εγώ. Στο λαιμό μου που έχω και κάποιες γρατζουνιές. Από τον γιακά σαν κεφαλοκλείδωμα και τον έριξα κάτω».

«Ατυχέστατο, μεμονωμένο και προσωπικό το επεισόδιο στη Βουλή»

Η δικηγόρος του κ. Φλώρου, Βάσω Πανταζή μίλησε στο Live News σχετικά με τα γεγονότα και για την θέση του εντολέα της επί αυτών.

«Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί δίνουμε πολιτική διάσταση σε ένα καθαρά προσωπικό περιστατικό. Θέλω να γνωρίζετε ότι σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ αυτό το περιστατικό, είναι ατυχέστατο, μεμονωμένο και προσωπικό. Να ξέρετε υπάρχει προσωπικό ζήτημα στην συγκεκριμένη περίπτωση μεταξύ αυτών των δύο προσώπων».

Στην συνέχεια η κα Πανταζή τόνισε: «Ουδείς επιβεβαιώνει γρονθοκοπήματα. Υπήρξε μία λεκτική αντιπαράθεση».