Ο 26χρονος Paolo Mugnaini και η συνομίληκή του Valeria Ybarra δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ότι το γαμήλιο γλέντι τους στο πρώην μοναστήρι του Giaccherino στην Pistoia της Ιταλίας θα τελείωνε τόσο απρόσμενα.

Το βίντεο, που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει τους καλεσμένους να χορεύουν ξέφρενα όταν ξαφνικά το πάτωμα υποχωρεί, «ρουφώντας» όσους διασκέδαζαν!

Σύμφωνα με την Corriere Fiorentino οι καλεσμένοι χόρευαν σε μια αίθουσα 35 τετραγωνικών μέτρων και στη συνέχεια έκαναν βουτιά από ύψος 5 μέτρων. Τριάντα άτομα μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένα στο νοσοκομείο, μεταξύ των οποίων και ο γαμπρός και η νύφη.

Ήδη ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το πρώην μοναστήρι, που χτίστηκε τον 15ο αιώνα. Το μοναστήρι έχει πουληθεί σε ιδιωτική εταιρεία και οι εργασίες ανακαίνισής του ξεκίνησαν το 2007. Το 2015 μετατράπηκε σε χώρο για γάμους και ιδιωτικές εκδηλώσεις και οι έρευνες τώρα θα επικεντρωθούν στο αν η συγκεκριμένα αίθουσα, που έγινε το γαμήλιο πάρτι, μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα χορού.