Η καταιγίδα Ίσα πλήττει τη Μεγάλη Βρετανία προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στα μέσα μεταφοράς.

Η Σκωτία επλήγη περισσότερο, καθώς άνεμοι που έτρεχαν με 144 χλμ/ώρα οδήγησαν στην ακύρωση όλων των σιδηροδρομικών δρομολογίων και δεκάδων πτήσεων από τα αεροδρόμια του Εδιμβούργου και της Γλασκώβης. Προβλήματα υπήρξαν και στα τρένα σε ορισμένα τμήματα της νότιας Αγγλίας, περιλαμβανομένων των δρομολογίων μεταξύ Λονδίνου και αεροδρομίου Γκάτγουικ.

Η UK Power Networks δήλωσε ότι αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε σπίτια στην ανατολική και νοτιοανατολική Αγγλία, αλλά περίπου 45.000 σπίτια στη Βόρεια Ιρλανδία παραμένουν χωρίς ρεύμα σύμφωνα με το Reuters.

Στην άλλη πλευρά της Βόρειας Θάλασσας, το αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ ακύρωσε την Κυριακή δεκάδες πτήσεις που είχαν προγραμματιστεί για τη Δευτέρα ως προληπτικό μέτρο λόγω των ισχυρών ανέμων που αναμένονται στην Ολλανδία. Οι αεροπορικές εταιρείες ακύρωσαν επίσης 102 πτήσεις από και προς το Δουβλίνο την Κυριακή.

Τα σιδηροδρομικά δρομολόγια της Σκωτίας θα επηρεαστούν έως ότου το Network Rail Scotland επιθεωρήσει τις γραμμές για ζημιές μετά την καταιγίδα, ανέφερε η ScotRail στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.