Οργή προκάλεσε ο κωμικός Kevin Brennan με τα σχόλια που έκανε μετά τον θάνατο του Matthew Perry, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στα 54 του στο τζακούζι του σπιτιού του.

Λίγο μετά την είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού ο πρώην σεναριογράφος του «Saturday Night Live» άρχισε να ποστάρει διάφορα σχόλια στο X (πρώην Twitter) και αργότερα, όταν η ιστοσελίδα ΤΜΖ ανέβασε θέμα για τα χλευαστικά μηνύματά του, έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του λέγοντας «δεν κορόιδεψα, σκέφτηκα ότι ήταν αστείο».

«Πνίγηκε σε μπανιέρα, χα χα χα», «μου αρέσει όταν πεθαίνουν πρεζάκια», έγραψε, μεταξύ άλλων ο 53χρονος κωμικός, που κάνει το podcast MLC (Misery Loves Company) και όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις του απολάμβανε τις οργισμένες απαντήσεις των twitterάδων λέγοντας «Τρεντάρω ακόμα;» ανέφερε η New York Post.

Οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν τα κακεντρεχή σχόλια του Brennan. «Σου εύχομαι περαστικά, είσαι άρρωστος» έγραψε ένας με τον 53χρονο να απαντά «ευχαριστώ». «Θύμισέ μου να γελάσω όταν έρθει η σειρά σου» έγραψε άλλος, με τον κωμικό να απαντά ειρωνικά «Μάλλον θα το ξεχάσω».

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες η νεκροψία για τον θάνατο του Matthew Perry έχει ολοκληρωθεί ωστόσο θα χρειαστεί περαιτέρω έρευνα -περιλαμβανομένης της τοξικολογικής εξέτασης- η οποία μπορεί να διαρκέσει μερικούς μήνες.

«Σε περιπτώσεις όπου η αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί κατά τη στιγμή της αυτοψίας, θα εκδίδεται πιστοποιητικό αναβολής μέχρι να ολοκληρωθούν οι πρόσθετες μελέτες» ανέφερε ο ιατροδικαστής.