Ο Timothée Chalamet θα ερμηνεύσει ο ίδιος τραγούδια του Bob Dylan σε επερχόμενη βιογραφική ταινία, στην οποία θα υποδυθεί τον θρυλικό τραγουδιστή και τραγουδοποιό, όπως επιβεβαίωσε στο Collider ο σκηνοθέτης James Mangold.

Ο σκηνοθέτης έκανε τις δηλώσεις στο Collider στο πλαίσιο του «Star Wars Celebration Europe» στο Λονδίνο και αποκάλυψε επίσης ότι τα γυρίσματα της ταινίας που δεν έχει ακόμη τίτλο, θα αρχίσουν τον «Αύγουστο του τρέχοντος έτους».

Η ταινία θα επικεντρώνεται γύρω από τον «νεαρό, 19χρονο Μπομπ Ντίλαν που πηγαίνει στη Νέα Υόρκη με 2 $ στην τσέπη και γίνεται γνωστός σε όλο τον κόσμο σε τρία χρόνια». Tο φιλμ που σηματοδοτεί την επιστροφή του σκηνοθέτη στη βιογραφία, μετά τη σημαντική επιτυχία του με το Ford v. Ferrari της 20th Century Fox το 2019.

Η ταινία για τον Bob Dylan βρίσκεται στα σκαριά εδώ και χρόνια, με τον Chalamet να δεσμεύεται για πάνω από τρία χρόνια, αφού επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του τον Ιανουάριο του 2020. Όμως πλέον γνωρίζουμε λεπτομέρειες και για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, καθώς και ότι θα ακούσουμε τον Chalamet να εμηνεύει Dylan.