Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της 8χρονης η οποία ακρωτηριάστηκε την περασμένη Κυριακή , σε τσουλήθρα παιδικής χαράς του δήμου Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε ο πατέρας της, Δημήτρης Χατζηαθανασίου και μετά  την τελευταία ενημέρωση των γιατρών, το ποσοστό επιτυχίας της επέμβασης για τη συγκόλληση του δακτύλου που ακρωτηριάστηκε, θα φανεί μέσα στις επόμενες τρεις μέρες.

Πρόσθεσε πως από άποψη κινητικότητας το δάχτυλο προφανώς και δεν θα έχει την ίδια, ωστόσο αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι να έχει πετύχει η συγκόλληση.

Ο πατέρας της 8χρονης , όπως αναφέρει το grtimes.gr, επισήμανε πως η μικρή θα παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγο προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάσταση, ενώ θα αρχίσει άμεσα να ασχολείται και με τα μαθήματα της μέσα από το νοσοκομείο και με άλλες δραστηριότητες όπως ζωγραφική, προκειμένου να απασχολείται λίγο και να αισθανθεί καλύτερα

Ρωτάει συνέχεια για το δάχτυλό της

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με τον κ. Χατζηαθανασίου, κλαίει συνέχεια και ρωτάει διαρκώς για το δάχτυλό της.

Σχολιάζοντας τους ελέγχους που άρχισε σε όλες τις παιδικές χαρές ο δήμος Θεσσαλονίκης, ο πατέρας επισήμανε ότι οι έλεγχοι θα έπρεπε να είχαν γίνει πριν συμβεί το ατύχημα, εκτιμώντας ότι θα έπρεπε να είχαν κλείσει όλες οι παιδικές χαρές και να ξανανοίξουν όταν πλέον θα ελεγχθούν για την ασφάλειά τους. Παράλληλα, ευχήθηκε το παιδί του να είναι το τελευταίο που βίωσε μία τέτοια κατάσταση.