Καταγγελία Σπίρτζη – Η εντολή στους πυροσβέστες είναι «αφήστε το Κρυονέρι και πηγαίνετε Δροσοπηγή»

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε εθελοντές πυροσβέστες του κατήγγειλαν ότι από τον ασύρματο της Πυροσβεστικής ουσιαστικά έλαβαν εντολή να εγκαταλείψουν στην τύχη του το Κρυονέρι και να κατευθυνθούν στη Δροσοπηγή

Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη ο Χρήστος Σπίρτζης μέσω twitter.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε εθελοντές πυροσβέστες του κατήγγειλαν ότι από τον ασύρματο της Πυροσβεστικής ουσιαστικά έλαβαν εντολή να εγκαταλείψουν στην τύχη του το Κρυονέρι και να κατευθυνθούν στη Δροσοπηγή.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χρήστου Σπίρτζη στο twitter έχει ως εξής:

«Πριν λίγο εθελοντές πυροσβέστες μας κατήγγειλαν ότι στον ασύρματο της Πυροσβεστικής (ΔΙΑΣ) ειπώθηκε (ευγενική απόδοση εκφράσεων): «Αφήστε το Κρυονέρι. Πηγαίνετε Δροσοπηγή»

»Εκτός του διαπιστωμένου χάους της οργάνωσης του επιτελικού κράτους Μητσοτακη, εκτός της θυσίας του Εθνικού δρυμού Τατοΐου, εκτός απο τα σπίτια και τις περιουσίες των συμπολιτών μας, εκτός της αναζωπυρωσης μετά από δύο ημέρες της πυρκαγιας της Βαρυμπόμπης.

»Επισημαίνουμε την κυβερνητική ευθύνη για κίνδυνο blackout, στην περίπτωση που εγκαταλειφθεί η προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Κρυονέρι, που οδεύουν οι γραμμές μεταφοράς υπερυψηλής τάσης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk