Άγρια επίθεση από δεκαπέντε άτομα που φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα, δέχτηκε μια παρέα τριών ανήλικων παιδιών στην Καισαριανή.

Οι δράστες, πριν τραπούν σε φυγή, αφαίρεσαν από ένα θύμα τους και ένα σακίδιο πλάτης.

Ένας εκ των ανηλίκων, που δέχτηκε τα περισσότερα χτυπήματα, και μάλιστα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον πατέρα του, ο οποίος δήλωσε στην ΕΡΤ ότι το παιδί του ζει από θαύμα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τα χτυπήματα έμοιαζαν “δολοφονικά” .

«Δέχθηκε μπουνιές και μια ροπαλιά στο κεφάλι. Έκανε 4 ράμματα. Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα. Είχαν πολύ θράσος», είπε.

Το παιδί πήρε εξιτήριο και βρίσκεται σπίτι του.

Πώς έγινε η επίθεση

Όλα έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν ο 15χρονος μαθητής έφτασε στο πάρκο με την παρέα του. Λίγο πριν τις 22:00 σε μια γωνία, τουλάχιστον δεκαπέντε κουκουλοφόροι που εμφανίστηκαν ξαφνικά τον περικύκλωσαν, μαζί με δύο ακόμα φίλους που ήταν μαζί του.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Οι δράστες ρίχνουν τυφλά χτυπήματα με τα ρόπαλα που κρατούν και ορισμένα βρίσκουν τον άτυχο μαθητή στο κεφάλι. Όπως λένε οι φίλοι του στο MEGA, τα πράγματα ίσως να ήταν πολύ χειρότερα αν κοντά στο σημείο της επίθεσης δεν βρίσκονταν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Εκείνα τα δευτερόλεπτα και ενώ οι τρεις φίλοι δέχονται χτυπήματα, ορισμένοι από την συμμορία αρπάζουν το σακίδιο που είχε μαζί του ένα από τα παιδιά.

«Μαύρη βεντέτα»

Αν και οι ταυτότητες των δραστών δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, τα παιδιά της περιοχής θεωρούν δεδομένο ότι προέρχονται από την περιοχή του Ζωγράφου, καθώς όπως μας λένε το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται σε εξέλιξη μια άτυπη βεντέτα ανάμεσα στις δύο περιοχές.

Η επόμενη μέρα βρίσκει την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για τους δράστες και ορισμένους από τους μαθητές της περιοχής φοβισμένους και ανασφαλείς.