Μια τρομακτική ιστορία αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία μιλώντας για τη ζωή της στο κέντρο της Αθήνας, εξομολογήθηκε ότι έχει πέσει θύμα ληστείας.

«Από τη δραματική σχολή διάλεξα να ζω στο κέντρο της Αθήνας, το αγαπώ πολύ και ενδιαφέρομαι προσωπικά. Η Αθήνα δεινοπαθεί και πρέπει αυτό να γίνει έργο όλων μας, γιατί βλέπουμε πως η πολιτεία δεν έχει τα λεφτά να τα κάνει και δεν προλαβαίνει. Δεν θέλω να φύγω από το κέντρο. Έχω γίνει μάρτυρας πολλών περιστατικών» είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Συνεχίζοντας τη διήγησή της η Κωνσταντίνα Μιχαήλ περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τι συνέβη:

«Με έχουν σταματήσει στο δρόμο βράδυ άνθρωποι που είχαν πάρει ναρκωτικά. Ήρθαν επιθετικά κατά πάνω μου. Φοβήθηκα πάρα πολύ, όμως δεν με έπιασε υστερία, το αντιμετώπισα ψύχραιμα. Τους έδειξα το πορτοφόλι μου και τους είπα “παιδιά, δεν έχω λεφτά, πάρτε αν θέλετε αυτό το 20ευρω”. Μου έχει συμβεί και στο τρένο να με αναγνωρίσουν και να έρθουν κατευθείαν σε μένα».

Μάλιστα όπως δήλωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η πολυκατοικία στην οποία μένει έχει γίνει στόχος ληστών πολλές φορές.

«Την πολυκατοικία μας την έχουν ανοίξει τρεις φορές. Έχω κοιτάξει από το ματάκι της πόρτας και έχω δει στο σκοτάδι να “χαρχαλεύουν” περίεργα. Δεν θέλω όμως να βάλω φόβο στη ζωή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μιλώντας στη συνέντευξη της στην εφημερίδα Real.

View this post on Instagram

Let’s go outside #beautemagazine #january2019 ?Photoes @maradesipris styling @ohmygeorges

A post shared by Constantina Mihail⭐ (@constantinamihail) on