• Αναζήτηση
 • Νιου Όρλεαν Πέλικανς: Έφυγαν 2.000 διαρκείας για τον Ζάιον Ουίλιαμσον!

  Οι φίλοι των Νιου Όρλεανς Πέλικανς έχουν ήδη εξαφανίσει 2000 εισιτήρια διαρκείας για τη νέα χρονιά, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι θα επιλέξουν πρώτοι στην διαδικασία του draft και δεδομένα θα αποκτήσουν τον Ζάιον Ουίλιαμσον.

  Έπειτα από μία πολύ άσχημη χρονιά, οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς μπορούν να ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον και ο λόγος για αυτό έχει όνομα και επίθετο: Ζάιον Ουίλιαμσον.

  Η ομάδα του Άλβιν Τζέντρι θα επιλέξει πρώτη στην διαδικασία του draft και ουσιαστικά ο Ουίλιαμσον πρέπει να θεωρείται από τώρα κάτοικος της Νέας Ορλεάνς. Όπως είναι λογικό, ο κόσμος της ομάδας έχει ενθουσιαστεί στο άκουσμα της είδησης αυτής, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες μόνο ώρες να έχουν «τσεκαριστεί» 2000 εισιτήρια διαρκείας.

  Μάλιστα, ο αριθμός αυτός είναι διπλάσιας σε σχέση με τον αντίστοιχο του 2012, όταν ο Άντονι Ντέιβις ήταν το νούμερο «1» στο draft.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk