Φωτιά σε περιπολικό εν κινήσει – Τι καταγγέλλουν συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ

Περιπολικό που μόλις είχε παραληφθεί από συνεργείο, πήρε φωτιά στην Αττική Οδό και καταστράφηκε ολοσχερώς – Πρόλαβε να σωθεί ο οδηγός του

Φωτιά ξέσπασε στη 1:20 το μεσημέρι της Πέμπτης σε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Γαλατσίου στην Αττική Οδό, στην έξοδο Φυλής στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο με αποτέλεσμα να προκληθούν στο όχημα σοβαρές υλικές ζημιές.

Σε ανακοίνωση της με τίτλο «από θαύμα γλίτωσε ο συνάδελφός μας» η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «είναι απαράδεκτο εν έτη 2019 να απαιτούν επαγγελματισμό από τον έλληνα αστυνομικό, την ίδια στιγμή που δεν μπορούν να του παρέχουν ούτε τα αυτονόητα».

«Έχουμε καταγγείλει εκατοντάδες φορές τα τεράστια προβλήματα σε υλικοτεχνική υποδομή, αναλώσιμα υλικά, ατομικά εφόδια, καθαριότητα, κυρίως όμως στα υπηρεσιακά οχήματα» αναφέρουν οι αστυνομικοί, τονίζοντας πως ένας ακόμα συνάδελφός τους «είδε στην κυριολεξία τον χάρο με τα μάτια του».

Συγκεκριμένα περιπολικό του Α.Τ. Γαλατσίου κινούμενο στην Αττική Οδό και αφού μόλις είχε παραληφθεί από συνεργείο για επισκευή λαδιών, πήρε φωτιά εν κινήσει, και ο συνάδελφος μας για δευτερόλεπτα πρόλαβε να το ακινητοποιήσει και να το εγκαταλείψει πριν ανατιναχτεί και καεί ολοσχερώς! «Αυτός είχε Άγιο. Οι επόμενοι;» καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk