Εκλογές εδώ και τώρα ζητά το Κίνημα Αλλαγής. Οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη ξεκαθάρισαν, ότι η χώρα δεν μπορεί να κυβερνηθεί από κυβέρνηση μειοψηφίας αλλά ούτε από μια ενδεχόμενη ετερόκλητη πλειοψηφία αποτελούμενη από διάφορους γυρολόγους.

Για μας δεν υπάρχει εν ευθέτω, τόνισε χαρακτηριστικά ο Παυλος Χρηστιδης. Οι επιτελείς του ΚΙΝΑΝ υπογράμμισαν μάλιστα ότι στην περίπτωση που η κυβέρνηση στηριχθεί από πρόσωπα άλλων πολιτικών χώρων που νετα θα βρεθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είναι φανερό ότι δημιουργούνται υποψίες συναλλαγής.

Από τον προοδευτικό χώρο ο νέος ΠτΔ

Η Χαριλάου Τρικουπη ξεκαθάρισε με αφορμή τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν συναινεί σε μια νέα θητεία του Προκοπή Παυλόπουλου και θα τον καταψηφίσει ξανά. Μάλιστα επισημαίνεται ότι η αναφορά του κ. Τσίπρα ότι θα προτείνει ξανά τον κ. Παυλοπουλο είναι μια προσπάθεια να κρατήσει συσπειρωμένη δίπλα του την δεξιά συνιστώσα που τον βοήθησε να ανέλθει στην εξουσία.

Το Κίνημα Αλλαγής θα καταθέσει δίκη του πρόταση. Όπως λέγεται ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να προέρχεται από τον προοδευτικό χώρο.