• Αναζήτηση
 • Θεραπεία για καρκίνο του μαστού ξεκίνησε η Άσμα αλ Άσαντ

  Τα συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν πως η πρώτη κυρία της Συρίας, Άσμα αλ Άσαντ, έχει αρχίσει θεραπεία για τα πρώτα στάδια καρκίνου του μαστού.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Θεραπεία για τα πρώτα στάδια καρκίνου του μαστού ξεκίνησε η πρώτη κυρία της Συρίας, Άσμα αλ Άσαντ, ανακοινώθηκε από συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

  Όπως δείχνει μια φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA και τη συριακή προεδρία, η 42χρονη Άσμα αλ-Άσαντ έχει τοποθετημένο ορό και να κάθεται δίπλα στον σύζυγό της, τον πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ, σ’ ένα δωμάτιο που μοιάζει με θάλαμο νοσοκομείου.

  «Η Άσμα αλ-Άσαντ αρχίζει τον πρώτο κύκλο της θεραπείας για κακοήθη όγκο του μαστού ο οποίος ανακαλύφθηκε σε αρχικό στάδιο» αναφέρεται σε δήλωση που εκδόθηκε από τον λογαριασμό της προεδρίας στο Telegram.

  Η Άσμα αλ-Άσαντ, η οποία παντρεύτηκε τον Άσαντ το 2000, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο από σύρους γονείς και εργαζόταν σε τράπεζα επενδύσεων.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk