• Αναζήτηση
 • Αποσύρθηκε από το κόμμα του Φάρατζ στέλεχος με ρατσιστικά σχόλια

  Τα ρατσιστικά σχόλια που ανέβαζε στον λογαριασμό του στο Twitter έφεραν την απόσυρση ενός από τα πρόσωπα που θα έριχνε στη μάχη των Ευρωεκλογών ο Νάιτζελ Φάρατζ. Πρόκειται για τον Αντρέ Λάμπιτ, ο οποίος χαρακτήρισε τον ηγέτη των Εργατικών «όχι αληθινό Βρετανό», τους νιγηριανούς «κακούς ανθρώπους» και το ισλάμ «σατανική οργάνωση».

  Τα ρατσιστικά σχόλια που ανέβαζε στον λογαριασμό του στο Twitter έφεραν την απόσυρση ενός από τα πρόσωπα που θα έριχνε στη μάχη των Ευρωεκλογών ο Νάιτζελ Φάρατζ.

  Πρόκειται για τον Αντρέ Λάμπιτ, ο οποίος χαρακτήρισε τον ηγέτη των Εργατικών «όχι αληθινό Βρετανό», τους νιγηριανούς «κακούς ανθρώπους» και το ισλάμ «σατανική οργάνωση».

  Ο συγκεκριμένος θα εμφανιζόταν σε τηλεοπτικό σποτ του UKIP, προκειμένου να μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι από την είσοδο μεταναστών από χώρες της πρώην Ανατολικής Ευρώπης που σήμερα είναι στην ΕΕ.

  Ο ίδιος βέβαια φρόντισε να σβήσει τα tweets από τον λογαριασμό του, ωστόσο, τα print-screen έκαναν ήδη το γύρο του διαδικτύου.

  Το UKIP καταδίκασε τον Λάμπιτ και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να είναι σε καμία λίστα του κόμματος στο μέλλον. Ακόμα και ο ίδιος ο Φάρατζ αναγνώρισε το λάθος, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι αδύνατον να ελέγχει όλες τις δηλώσεις και τις θέσεις των μελών του κόμματος.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk