ΠΑΕ Αρης: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του Λ.Σκόρδα

Πλέον και με την προσωρινή απόφαση του Ειρηνοδικείου, διοίκηση στην ΠΑΕ Άρης ασκεί από την τρίτη ο Πάνος Στεφανίδης. Το δικαστήριο με την απόφαση 669/3753/2014 απεφάνθη υπέρ της πρωτοβουλίας του ΑΣ Αρης και της ΚΜΑ για την αντικατάσταση του ως τώρα υπηρεσιακού προέδρου της ΠΑΕ απορρίπτοντας τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Λάμπρος Σκόρδας ζητώντας προσωρινή διαταγή αναστολής της απόφασης του Ειρηνοδικείου.

Πλέον και με την προσωρινή απόφαση του Ειρηνοδικείου, διοίκηση στην ΠΑΕ Άρης ασκεί από την Τρίτη ο Πάνος Στεφανίδης.

Το δικαστήριο με την απόφαση 669/3753/2014 απεφάνθη υπέρ της πρωτοβουλίας του ΑΣ Αρης και της ΚΜΑ για την αντικατάσταση του ως τώρα υπηρεσιακού προέδρου της ΠΑΕ απορρίπτοντας τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Λάμπρος Σκόρδας ζητώντας προσωρινή διαταγή αναστολής της απόφασης του Ειρηνοδικείου.

Επί της ουσίας αναλαμβάνει πλέον η διοίκηση Στεφανίδη, αρχικά μέχρι τις 13 Μαΐου, όταν και θα εκδικαστεί η αίτηση ανάκλησης της απόφασης του Ειρηνοδικείου. Την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη θα συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση στην οποία πρόεδρος αναμένεται να είναι ο κ.Στεφανίδης και διευθύνων σύμβουλος ο κ.Ψηφίδης.

Στο μεταξύ τοαπόγευμα της Τρίτης αναμένει τους μη ελεύθερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στο γήπεδο για επιστροφή στις προπονήσεις, ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Φοιρός.

Αρκετοί από τους παίκτες έχουν από ημερών διαμηνύσει πως δεν είναι πρόθυμοι να παρουσιαστούν, όντας απλήρωτοι επί μήνες, από την υποβιβασθείσα ομάδα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.