Παπούλιας: «Οι Έλληνες ακόμα υποφέρουν»

Ο ελληνικός λαός που υπέστη τόσες θυσίες, ακόμα υποφέρει από την κρίση και το σημαντικότερο διαπιστώνει καχυποψία από τους εταίρους του. Αυτό είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρόεδρο της γαλλικής Γερουσίας κ. Ζαν Πιέρ Μπελ.

Ο ελληνικός λαός που υπέστη τόσες θυσίες, ακόμα υποφέρει από την κρίση και το σημαντικότερο διαπιστώνει καχυποψία από τους εταίρους του. Αυτό είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρόεδρο της γαλλικής Γερουσίας κ. Ζαν Πιέρ Μπελ:

«Ο λαός υποφέρει ακόμα. Δυστυχώς, δεν έχουμε βρει την κατανόηση που πιστεύαμε ότι θα είχαμε από τους εταίρους μας και την τρόικα, σε σχέση με τα επιτεύγματα που έχουμε σημειώσει», είπε στον Γάλλο πρόεδρο της Γερουσίας ο κ. Παπούλιας, για να συμπληρώσει ευθύς αμέσως: «Συναντάμε μια απαράδεκτη δυσπιστία την οποία προσωπικά θεωρώ προσβολή προς αυτό που η χώρα και ο λαός της έχει πετύχει».

Ο κ. Ζαν Πιερ Μπελ εξέφρασε απλώς την στήριξη της χώρας του προς την Ελλάδα, υπενθυμίζοντας ότι «πάντα στεκόταν στην Ελλάδα» και εξέφρασε την κατανόησή του για όσα υπομένει ο ελληνικός λαός.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk