• Αναζήτηση
 • Η πιο καυτή βροχή στη γειτονιά μας

  Την στιγμή που η Αττική «πνίγεται» από την καταρρακτώδη βροχή η NASA έδωσε στη δημοσιότητα ένα πραγματικά εκπληκτικό βίντεο από τη λεγόμενη «βροχή πλάσματος», ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενο στον Ηλιο. Κάποιες φορές οι εκρήξεις που λαμβάνουν χώρα στον Ηλιο εκτοξεύουν στον γιγάντιες ποσότητες πλάσματος το οποίο «επιστρέφει» στο ηλιακό στέμμα υπό τη μορφή βροχής. Το διαστημικό παρατηρητήριο SDO που παρατηρεί συνεχώς τον Ηλιο κατέγραψε στις 19 Ιουλίου του 2012 το εντυπωσιακό φαινόμενο αλλά η NASA αποφάσισε να το δώσει σήμερα στη δημοσιότητα.

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=WkB7xgOqRpY#t=48s

  Την στιγμή που η Αττική «πνιγόταν» από την καταρρακτώδη βροχή η NASA έδωσε στη δημοσιότητα ένα πραγματικά εκπληκτικό βίντεο από τη λεγόμενη «βροχή πλάσματος», ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενα στον Ηλιο.
  Κάποιες φορές οι εκρήξεις που λαμβάνουν χώρα στον Ηλιο εκτοξεύουν γιγάντιες ποσότητες πλάσματος το οποίο «επιστρέφει» στο ηλιακό στέμμα υπό τη μορφή βροχής. Το διαστημικό παρατηρητήριο SDO που παρατηρεί συνεχώς τον Ηλιο κατέγραψε στις 19 Ιουλίου του 2012 το εντυπωσιακό φαινόμενο αλλά η NASA αποφάσισε να το δώσει σήμερα στη δημοσιότητα.

  Science
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk