Περισσότερους από 13 εκατ. επισκέπτες υποδέχτηκαν τα καταστήματα Public μέσα στο 2012. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας έρχονται ως επιστέγασμα μιας επιτυχημένης χρονιάς για την αλυσίδα, μιας χρονιάς που προσδιορίστηκε από τη στρατηγική συνεργασία με τη Wind για τη διάθεση του συνόλου των προϊόντων και υπηρεσιών της κι από τον διπλασιασμό των καταστημάτων σε διάστημα μικρότερο των 2 μηνών.
Το 2013, βρίσκει τα Public με δυναμικό πλάνο ανάπτυξης που προβλέπει την ενδυνάμωση της παρουσίας τους τόσο στην Αττική, όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση. Έχοντας πρόσφατα εντάξει στο δίκτυό τους ένα νέο κατάστημα στη Νέα Σμύρνη, η αλυσίδα Public προχωρά στο άνοιγμα νέων σημείων στου Ζωγράφου και στα Χανιά, ενώ μέσα στο επόμενο τρίμηνο αναμένονται δύο ακόμα καταστήματα στην Κατερίνη και στα Τρίκαλα.
Με το άνοιγμα των νέων καταστημάτων στη Νέα Σμύρνη, στου Ζωγράφου, και στα Χανιά, τα Public αριθμούν πλέον συνολικά 23 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.