Δισκογραφικά, υφίστανται σαν μπάντα από το 2003, σαν φίλες είναι μαζί πολλά περισσότερα χρόνια -έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ζούσαν στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισαν να κατέβουν στην Αθήνα και να φτιάξουν μόνες τους τις τύχες τους, το 2000, τότε που «γίνονταν πιο πολλά πράγματα».
Οι Marsheaux (η Μαριάνθη και η Σοφία -από εκεί προέρχεται το όνομα της μπάντας) δισκογραφούν, φτιάχνουν μουσική, διασκεδάζουν και γυρίζουν την Ευρώπη εδώ και μια δεκαετία. Το breakthrough το έκαναν με τη διασκευή στο πασίγνωστο «Pop Corn» του Gershon Kingsley, το 2003. Από κει και πέρα τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Αναγνώριση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το πρώτο τους άλμπουμ, το E-Bay Queen που κυκλοφόρησε τον επόμενο χρόνο, οριοθέτησε τις δυο κοπέλες σαν πριγκίπισσες του ευρωπαϊκού electropop. Λίγο καιρό μετά θα γίνονταν, με την αξία τους, βασίλισσες του συγκεκριμένου είδους.
Μεγάλα ονόματα της ηλεκτρονικής σκηνής έχουν συνεργαστεί μαζί τους (για παράδειγμα ο «πολύς» Andy Bell των Erasure, άλλοι σπουδαίοι έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για αυτά τα δύο κορίτσια (ο Andy McCluskey των OMD), αυτές είναι σεμνές, ταπεινές, δουλεύουν πολύ τον ήχο τους, εξελίσσονται και χτίζουν ακροατήριο σε όλη την Ευρώπη. Από την Γερμανία μέχρι τη Νορβηγία που, κακά τα ψέματα, εκεί έχει πιο πολύ γκελ ο ήχος τους.
Στα χρόνια που πέρασαν οι δουλειές τους όλο και βελτιώνονταν, τα άλμπουμ διαδέχονταν το ένα το άλλο, οι ευρωπαϊκές τουρ, έστω και μίνι, έρχονταν όλο και πιο συχνά και οι εμφανίσεις τους στην Ελλάδα, γέμιζαν συναυλιακούς χώρους, η αγάπη τους για τα electropop 80s ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς (διασκευές στα Regret των New Order, Εmpire State Human των Human League και Eyes Without A Face του Βilly Idol) και οι ίδιες κοιτούσαν πάντα τη φωτεινή πλευρά της μουσικής, αυτή που θα σε στείλει στο dancefloor για να χορέψεις.
Τέσσερα χρόνια μετά το Lumineux Noir και έξι μετά το Peek A Boo, οι Μarsheaux επιστρέφουν με το Inhale για να κάνουν τους φανς τους να χορεύουν σε δυνατούς synth/EBM ρυθμούς φορώντας μαύρα ρούχα κάτω από πολύχρωμους προβολείς.
Ετσι, λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, η Σοφία και η Μαριάνθη κυκλοφόρησαν ένα teaser για το επικείμενο Inhale.

Και αυτό είναι το καινούριο τους κομμάτι, το Alone