• Αναζήτηση
 • Θεσσαλονίκη: Γερανοί θα «σηκώνουν» τα διπλοπαρκαρισμένα

  Ο κεντρικός δήμος Θεσσαλονίκης και η διεύθυνση δημοτικής αστυνομίας αναμένεται να επιστρατεύσουν σε 10 ημέρες γερανοφόρα οχήματα σε μία προσπάθεια να μπει τάξη στην παράνομη στάθμευση.

  Ο κεντρικός δήμος Θεσσαλονίκης και η διεύθυνση δημοτικής αστυνομίας αναμένεται να επιστρατεύσουν σε 10 ημέρες γερανοφόρα οχήματα σε μία προσπάθεια να βάλουν τάξη στην παράνομη στάθμευση.

  «Θα κυκλοφορούν καθημερινά στους δρόμους από δύο έως τέσσερις γερανοί, πρωί και απόγευμα, που θα «σηκώνουν» τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα και θα τα μεταφέρουν στο Καλοχώρι» προειδοποίησε σήμερα Πέμπτη 24 Ιανουαρίου η αρμόδια αντιδήμαρχος, Καλυψώ Γούλα

  Οι γερανοί, σε συνδυασμό με τις «δαγκάνες», είναι τα «όπλα» με τα οποία επιχειρεί η δημοτική αστυνομία να συνετίσει τους οδηγούς που διπλοπαρακάρουν προκαλώντας σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.

  Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, από την πλευρά του πρόσθεσε πως και οι ιδιοκτήτες ταξί θα πρέπει να σταματήσουν να καταλαμβάνουν τις λεωφορειολωρίδες, καθώς η διοίκηση είναι ανυποχώρητη και θα επιβάλλονται πρόστιμα στους οδηγούς ταξί που παρκάρουν στους λεωφορειόδρομους.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk