Σε περίπτωση που ο άσος του γκολφ Τάιγκερ Γουντς και η Σουηδέζα Έλιν Νόρντεγκρεν ξανασμίξουν κι εκείνος την απατήσει ξανά (όπως αποδεδειγμένα έκανε το 2009) θα αναγκαστεί να της δώσει 350 εκατομμύρια δολάρια, οπότε θα μπορούμε να μιλάμε για την πιο ακριβή απιστία στην ιστορία.

Κι όλα αυτά διότι ο Τάιγκερ Γουντς, προσπαθεί με κάθε μέσο να πείσει την πρώην γυναίκα του, Έλιν Νόρντεγκρεν, να τον ξαναπαντρευτεί. Για ποια μέσα; Μα φυσικά τα πιο δραστικά: ένα προγαμιαίο συμβόλαιο με πολλά μηδενικά και με έναν όρο ότι δεν πρόκειται να απιστήσει ξανά ποτέ στο γάμο του σύμφωνα με το National Enquirer.

Προκειμένου να πείσει την εκθαμβωτική Σουηδέζα να τον δεχτεί ξανά, ο διάσημος σπόρτσμαν (που πιάστηκε «στα δίχτυα» να κάνει σειρά απιστιών στη γυναίκα του) είναι πρόθυμος να υπογράψει το πιο ακριβό προγαμιαίο συμφωνητικό στην ιστορία.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος προσέφερε ένα προγαμιαίο συμβόλαιο ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων στην 33χρονη πρώην σύζυγό του. Εκείνη εξετάζει την πρότασή του μόνο με τον όρο να της παραχωρήσει τη μισή περιουσία του, και συγκεκριμένα το αστρονομικό ποσό των 350 εκατομμυρίων δολαρίων, αν αποδειχτεί ότι την απάτησε ξανά. Θα τα καταφέρει να σταθεί πιστός έπειτα από τέτοια ρήτρα;

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2010 το οποίο έκανε πλουσιότερη την Έλιν Νόρντεγκρεν κατά 110 εκατομμύρια δολάρια. Η πρώην σύζυγος του Γουντς, η οποία έχει κάνει μαζί του δυο παιδιά, ανακαινίζει αυτή την εποχή μια έπαυλη αξίας 12 εκατομμυρίων δολαρίων στην Φλόριντα. Από τότε που χώρισε από το Γουντς έχει συνάψει δεσμούς με αρκετούς άντρες. Ο Γουντς, όμως, της ζήτησε να επιστρέψει σ’ αυτόν με μια πρόταση που τον βρήκε τα Χριστούγεννα πεσμένο στα γόνατα.