Για μια ακόμη φορά ο ηθοποιός Ντάνιελ Ντέι Λούις θα δώσει το παρόν στην Αθήνα για πρεμιέρα ταινίας του, σε συνδυασμό με τους σκοπούς της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών η οποία τον καλεί.

Ο ιρλανδός ηθοποιός, κάτοχος δυο Oσκαρ Α΄Ανδρικού ρόλου για τις ταινίες «Θα χυθεί αίμα» και «Το αριστερό μου πόδι» θα είναι παρόν στην πανελλήνια πρεμιέρα του «Lincoln» που θα γίνει την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στο Παλλάς Citylink.
Η ταινία που σίγουρα θα οδηγήσει τον Ντέι Λούις (για πέμπτη φορά) στις υποψηφιότητες των Οσκαρ, θα διανεμηθεί ελληνικές στις αίθουσες από την κινηματογραφική εταιρία ODEON, ενώ συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ, η ιστοσελίδα του και η Ελληνική Θεαμάτων.
Όπως πάντα, έτσι και αυτή την φορά, ο Ντάνιελ Ντέι Λούις μετά την προβολή της ταινίας θα κουβεντιάσει με το κοινό, ενώ θα παραστεί στην δεξίωση που θα ακολουθήσει στο ξενοδοχείο PLAZA στην οποία θα μπρέσουν να παρευρεθούν όσοι έχουν εισιτήρια των 30 €.
Και για μια ακόμη φορά, ύστερα από επιθυμία του Ντέι Λούις, τα έσοδα από την πρεμιέρα του «Lincoln» στην Αθήνα, θα διατεθούν στο Πρότυπο Κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή» της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, ένα έργο που ο ηθοποιός παρακολουθεί και αγαπά.
H πρεμιέρα θα γίνει στο Παλλάς Citylink (Βουκουρεστίου 5 –Αθήνα) την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013 στις 20.00 μ.μ.
Για πληροφορίες και εισιτήρια (20€ & 30€): Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών (κα Μαρία Κοκκονάκη) στο 210 9650916
Ταμείο του Παλλάς CITYLINK 210 3213100