Η Μαντόνα μαζί με την Αν Χάθαγουεϊ ήταν από τις guest stars στο λαμπερό πάρτι που έκανε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας Βαλεντίνο Γκαραβάνι στο υπερπολυτελές χειμερινό θέρετρο Γκστάαντ.

Σύμφωνα με πηγές, το πάρτι του designer που συνέδεσε το όνομά του με το οίκο Valentino (από τον οποίο εδώ και κάποια χρόνια έχει αποσυρθεί) κόστισε υπέρογκα ποσά. Έγινε στο φημισμένο _ members only _ Eagle Ski Club και μόνο για σαμπάνιες, χαβιάρι, μουσική, φαγητό, διακόσμηση και πυροτεχνήματα λέγεται ότι δαπανήθηκαν 500.000 ευρώ. Σύμφωνα με τη New York Post φήμες αναφέρουν ότι η Μαντόνα και η Αν Χάθαγουεϊ τραγούδησαν στο πάρτι του σχεδιαστή κάνοντας μάλιστα και ένα ντουέτο.

Την 54χρονη ποπ σταρ αναφέρεται ότι συνόδευσε στο ταξίδι της στο Γκστάαντ η 16χρονη κόρη της, Λούρδη, ενώ η 29χρονη Αν Χάθαογουεϊ ταξίδεψε μαζί με τον σύζυγό της, Άνταμ Σούλμαν, τον οποίο παντρεύτηκε στην Καλιφόρνια τον περασμένο Σεπτέμβριο φορώντας νυφικό με την υπογραφή _ ποιού άλλου; _ του Βαλεντίνο.

Κι από το Γκστάαντ στο Μαϊάμι…

Εκεί διοργάνωσε υπερπολυτελές πάρτι υποδοχής του νέου έτους και το σούπερ μόντελ Ναόμι Κάμπελ, ενώ στο Σεν Μπαρθ της Καραϊβικής αναφέρεται ότι έγινε το γκλάμουρ πάρτι του Ρώσου δισεκατομμυριούχου, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, όπου τραγούδησε η εκκεντρική τραγουδίστρια της r ’n ’b, Ριάνα. Εκεί λέγεται ότι παρέστησαν, μεταξύ άλλων, το τοπ μόντελ Κέιτ Μος, η τηλεπερσόνα Έλεν Ντε Τζενέρις, και πολλοί άλλοι.