• Αναζήτηση

Τα «Ιπτάμενα Παιδιά» έρχονται στην Αθήνα

http://www.youtube.com/watch?v=A42nUNameKs&feature=player_detailpage

Ξεκίνησαν σαν μια παραδοσιακή ομάδα γυμναστικής, αλλά με τα χρόνια εξελίχθηκαν σε ένα μοναδικό σύνολο που παρουσιάζει ένα εκπληκτικό θέαμα ακροβατικών, τραγουδιού και χορού, κερδίζοντας τον θαυμασμό εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για την ομάδα των Flying Superkids, που αποτελείται από 30 παιδιά «θαύματα» ηλικίας 6 έως 18 ετών -από την ελίτ του εθνικού γυμναστικού συλλόγου της Δανίας- και η οποία θα έρθει στην Αθήνα στο θέατρο Badminton για λίγες παραστάσεις.

Τολμηρά διπλά και τριπλά άλματα στο έδαφος και σε τραμπολίνο, άλματα απόλυτης ακρίβειας από πύργους, εντυπωσιακοί σχεδιασμοί με hula hoop και κορδέλες, είναι μόνο μερικά από τα ακροβατικά των Flying Superkids. Και φυσικά υπέροχες φωνές και χορευτική δεξιοτεχνία που καθηλώνουν!

Κάθε παιδί-θεατής θέλει να μοιάσει στα Superkids και να ταυτιστεί μαζί τους. Αυτό είναι και το μυστικό της μεγάλης επιτυχίας τους: το ότι δεν πρόκειται για μια ακόμα υπερπαραγωγή που αποτελεί ένα τέλειο «θέαμα», αλλά για σύγχρονα παιδιά με φοβερό ταλέντο που γίνονται πρότυπα για τους συνομηλίκους τους.

Η παράσταση θεωρείται μοναδική στο είδος της και είναι ένα ταξίδι στον κόσμο της ακροβατικής γυμναστικής και του θεάματος. H προσπάθεια να καταργηθεί η… βαρύτητα, σε συνδυασμό με τραγούδι, χορό και κυρίαρχο συστατικό τη χαρά της ζωής που εκπέμπουν τα παιδιά, μετατρέπουν την παράσταση σε μια αξέχαστη εμπειρία! O ατμοσφαιρικός φωτισμός και το πολύ ξεχωριστό soundtrack, συμπληρώνουν αριστοτεχνικά τις χορογραφίες.

Ένα μοναδικό θέαμα, που εγγυάται την απόλαυση των μικρών και μεγάλων θεατών που θα το παρακολουθήσουν!

INFO

ΠΟΥ: Θέατρο Badminton

ΠΟΤΕ: Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, 19:30

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, 12:00 και 19:30

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, 12:00 και 18:30

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Από 10€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: PUBLIC, www.abcd.gr και www.viva.gr, τηλεφωνικά στα 13855 και 210 88 40 600

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 216 9001633

Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk