Αλλαγή ηγεσίας στο CNN

Σε μια προσπάθεια να δώσει πνοή στα ποσοστά τηλεθέασης που τον τελευταίο καιρό δεν είναι καθόλου ανθηρά, το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, σύμφωνα με πληροφορίες, σκέφτεται να αντικαταστήσει τον απερχόμενο πρόεδρο του καναλιού Τζιμ Γουόλτον με τον Τζεφ Ζάκερ. Να σημειωθεί ότι ο Ζάκερ έχει χρηματίσει επικεφαλής του δικτύου NBCUniversal και είναι ο παραγωγός της ενημερωτικής εκπομπής που παρουσιάζει η Κέιτυ Κούρικ.

Σε μια προσπάθεια να δώσει πνοή στα ποσοστά τηλεθέασης που τον τελευταίο καιρό δεν είναι καθόλου ανθηρά, το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, σύμφωνα με πληροφορίες, σκέφτεται να αντικαταστήσει τον απερχόμενο πρόεδρο του καναλιού Τζιμ Γουόλτον με τον Τζεφ Ζάκερ. Να σημειωθεί ότι ο Ζάκερ έχει χρηματίσει επικεφαλής του δικτύου NBCUniversal και είναι ο παραγωγός της ενημερωτικής εκπομπής που παρουσιάζει η Κέιτι Κούρικ.

Η πρόκληση που θα κληθεί ο Ζάκερ να αντιμετωπίσει είναι να αντιστρέψει τη μειούμενη τηλεθέαση του καναλιού που ίδρυσε ο Τεντ Τέρνερ το 1980 και για πολλά χρόνια ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Πολλοί αναλυτές σημειώνουν ότι το CNN θα πρέπει να μετακινηθεί από το κέντρο προκειμένου να προσελκύσει νέους θεατές και τονίζουν ότι η μετριοπάθεια δεν έχει καμία ελπίδα απέναντι στην προπαγάνδα του βασικού ανταγωνιστή που είναι το Fox News.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk