• Αναζήτηση
 • Συρία: Οι αντάρτες κατέλαβαν βάση πυροβολικού στα ανατολικά

  Ένοπλες ομάδες των Σύρων αντικακαθεστωτικών υποστηρίζουν ότι κατέλαβαν βάση του πυροβολικού στην ανατολική επαρχία Ντέιρ αλ Ζορ την Πέμπτη, αποδυναμώνοντας έτσι τον έλεγχο του ΆΣαντ στην ευαίσθητη μεθόριο με τον Ιράκ. «Μετά από 20 ημέρες και 44 μάρτυρες, η βάση του Μαγιαντίν είναι υπό τον έλεγχό μας» ανέφερε το λεγόμενο «Στρατιωτικό Επαναστατικό Συμβούλιο», όπως μεταδίδει το Reuters.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ένοπλες ομάδες των Σύρων αντικακαθεστωτικών υποστηρίζουν ότι κατέλαβαν βάση του πυροβολικού στην ανατολική επαρχία Ντέιρ αλ Ζορ την Πέμπτη, αποδυναμώνοντας έτσι τον έλεγχο του Άσαντ στην ευαίσθητη μεθόριο με τον Ιράκ.

  «Μετά από 20 ημέρες και 44 μάρτυρες, η βάση του Μαγιαντίν είναι υπό τον έλεγχό μας» ανέφερε το λεγόμενο «Στρατιωτικό Επαναστατικό Συμβούλιο», όπως μεταδίδει το Reuters.

  Σύμφωνα με τους ίδιους, αυτό σημαίνει ότι η επαρχία από τη μεθόριο με το Ιράκ κατά μήκος του Ευφράτη και μέχρι την πόλη του Ντέιρ αλ Ζορ είναι υπό τον έλεγχο των αντικαθεστωτικών.

  Δεύτερη πηγή από τους αντικαθεστωτικούς που επικαλείται το πρακτορείο ανέφερε επίσης ότι η βάση έπεσε «μετά από μακρά πολιορκία».

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μπροστά στον καθρέφτη Εκρυψα το πρόσωπό μου πίσω από το χειροποίητο, τούλινο πέπλο με τα μικρά διαμάντια και την κοραλλένια καρφίτσα, πολύτιμο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk