• Αναζήτηση
 • Συνάντηση Μέρκελ – Σαμαρά με έλληνες τραπεζίτες και επιχειρηματίες

  Δώδεκα εκπροσώπους από όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας συνάντησε στο Hilton η γερμανίδα καγκελάριος κυρία Ανγκελα Μέρκελ και ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς.

  Την εκδήλωση οργάνωσε η γερμανική πρεσβεία και οι δώδεκα εκλεκτοί που είχαν λάβει πρόσκληση ήταν οι εξής:

  Ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ο πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου κ. Μιχάλης Μαϊλλης, οι τραπεζίτες Γιώργος Ζανιάς (Εθνική), Νίκος Νανόπουλος (Eurobank), o διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Αρθούρος Ζερβός, ο επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Κοπελούζος, ο κ. Κώστας Φρουζής πρόεδρος του συνδέσμου φαρμακευτικών επιχειρήσεων, ο διευθύνων σύμβουλος της Boss στην Ελλάδα κ. Bairon Herzberg, ο διευθύνων σύμβουλος της Siemens Hellas κ. Πάνος Ξυνής, ο διευθύνων σύμβουλος της Hochtief Hellas κ. Joahim Kochling, και ο επικεφαλής του Zeus Capital κ. Στέλιος Ζαβός.

  Επίσης συμμετείχαν και οι εκπρόσωποι γερμανικών επιχειρήσεων που ταξίδευσαν στην Ελλάδα μαζί με την Καγκελάριο της Γερμανίας.

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk