Ξεκίνησε η «Σπιτική Κουζίνα» στην Ηλιούπολη

Εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα της κοινωνικής του πολιτικής ο δήμος Ηλιούπολης καινοτομεί με το πρόγραμμα «Σπιτική κουζίνα», προκειμένου να ανακουφίσει, ως ένα βαθμό, τα νοικοκυριά από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Στο άλσος «Δημήτρης Κιντής» βρήκε στέγη η κοινωνική κουζίνα, η οποία θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11:30 έως τις 15:30

Εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα της κοινωνικής του πολιτικής ο δήμος Ηλιούπολης καινοτομεί με το πρόγραμμα «Σπιτική κουζίνα», προκειμένου να ανακουφίσει, ως ένα βαθμό, τα νοικοκυριά από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Στο άλσος «Δημήτρης Κιντής» βρήκε στέγη η κοινωνική κουζίνα, η οποία θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11:30 έως τις 15:30.
Στα εγκαίνια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών επισκέπτονταν το άλσος για να «γνωρίσουν» την κουζίνα και να πάρουν το γεύμα τους.

Φρεσκομαγειρεμένο, σπιτικό φαγητό, το οποίο παρασκευάζεται με άριστες συνθήκες υγιεινής θα γεύονται όσοι επισκέπτονται την «κοινωνική» κουζίνα, δίνοντας το ποσό των 2,50 ευρώ ανά μερίδα. Θα υπάρχει ποικιλία πέντε φαγητών τα οποία θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα.

«Η ενέργεια αυτή αφορά όλους τους δημότες Ηλιούπολης ανεξάρτητα από το εισόδημα τους και πιστεύουμε ότι θα προσφέρει εξοικονόμηση χρημάτων, κόπου και χρόνου σε κάθε συμπολίτη μας» αναφέρει ο κ. Χρήστος Γιαννάκης, αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής του δήμου Ηλιούπολης.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την «Σπιτική Κουζίνα», στα τηλέφωνα 210 9970009-010.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk