Το «σίριαλ» με το πολυσυζητημένο πάρτι του πρίγκιπα Χάρι στο Λας Βέγκας και την δημοσιοποίηση των γυμνών φωτογραφιών του συνεχίζεται…

Η ιστοσελίδα Radar Online επικαλούμενη αυτόπτη μάρτυρα αναφέρει σε δημοσίευμα της ότι εκτός από το άφθονο αλκοόλ γινόταν και χρήση κοκαΐνης στη σουίτα του γαλαζοαίματου νεαρού.

«Τα πράγματα ξέφυγαν εκείνο το βράδυ στη σουίτα του πρίγκιπα Χάρι. Όλοι έπιναν, ενώ κάποιοι προσκεκλημένοι έκαναν και χρήση κοκαΐνης» αναφέρει πηγή που ήταν στο ξέφρενο πάρτι στην σουίτα του Wynn Hotel and Casino.

Τα νέα στοιχεία έρχονται δύο ημέρες μετά από δημοσίευμα σε εφημερίδα του Λας Βέγκας ότι οι γυμνές φωτογραφίες του Βρετανού πρίγκιπα είναι μόνο η αρχή του σκανδάλου, τονίζοντας ότι «κάτι γιγάντιο» δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αυτόπτης μάρτυρας πρόσθεσε ότι δεν είδε τον 27χρονο πρίγκιπα να κάνει χρήση κοκαΐνης ή άλλων ναρκωτικών ουσιών, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν ήταν και συνέχεια μαζί του.

Άλλη πηγή αναφέρει στο Radar Online ότι οι ατασθαλίες του Χάρι έχουν καταγραφεί και σε βίντεο που πιθανότατα θα διαρρεύσει σύντομα προκαλώντας νέες «αναταράξεις» στο Παλάτι.