Με τριετή απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, με ετήσια απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο και πρόστιμο 11.000 ευρώ, τιμωρήθηκε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής κ. Αλέξης Κούγιας από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ενωσης Β΄, Γ΄ Εθνικής. Ο κ. Κούγιας είχε παραπεμφθεί με την κατηγορία της δυσφήμισης του αθλήματος μετά από επεισόδια σε βάρος του διαιτητή κ. Αμπάρκιολη στον αγώνα των πλέι οφ με τον Πλατανιά. Η ποινή είναι εφέσιμη. Ωστόσο εφόσον ο κ. Κούγιας δεν δικαιωθεί σε β΄ βαθμό θα αναγκαστεί να αποχωρήσει για 3 χρόνια από τα κοινά της Παναχαϊκής και του ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ενωσης:
« Η Επιτροπή κρίνει κατά πλειοψηφία και επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 τις πειθαρχικές ποινές α) του προστίμου των 3.000 ευρώ, για τη συμπεριφορά του αξιωματούχου της, β) του προστίμου των 9.000 ευρώ, για την κατ΄ εξακολούθηση ρίψη αντικειμένων και γ) του χρηματικού προστίμου των 6.000 ευρώ για τη συμπεριφορά του Προέδρου της.
Επιβάλλει στον Α. Κούγια τις πειθαρχικές ποινές α) του προστίμου των 6.000 ευρώ, για την εξύβριση των διαιτητών κατ΄ εξακολούθηση, β) της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο επί ένα έτος για δυσφήμιση του αθλήματος, γ) της απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο επί τρία έτη, επίσης για δυσφήμιση του αθλήματος και δ) την πειθαρχική ποινή του προστίμου των 9.000 ευρώ, ήτοι συνολική χρηματική ποινή 11.000 ευρώ.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 την πειθαρχική ποινή του προστίμου των 9.000 ευρώ για δυσφήμιση του αθλήματος του ποδοσφαίρου. Ήτοι συνολική χρηματική ποινή στην ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 14.000 ευρώ.
Επιβάλλει στον Ι. Γκιόκα την πειθαρχική ποινή του προστίμου των 3.000 ευρώ».